Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Θα πετάξουμε χαρταετό ή δε θα φυσάει;

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Θα πετάξουμε χαρταετό ή δε θα φυσάει;

Το πέταγμα του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα θα γίνει με προβλήματα στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας καθώς ο στρατηγός άνεμος δε θα είναι σύμμαχος. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα θα είναι βελτιωμένος μετά το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα απο το μεσημέρι της Πέμπτης ωστόσο το πεταγμα του χαρταετού θα γίνει κάτω από δύσκολες συνθήκες εξαιτίας των ασθενών ανέμων.
Πιο αναλυτικά:

ΑΘΗΝΑ
Το πέταγμα του χαρταετού θα γινει με αρκετή δυσκολία κάτω από αραιή συνεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ. Καλυτερο πέταγμα του χαρταετού θα γίνει στις παραθαλάσσιες και παράκτιες περιοχές της Αττικής όπου εκει ο νοτιάς θα φυσά ανεμπόδιστος από τη θάλασσα. Πιο προβληματικό θα είναι το πεταγμα του αετού στις στεριές και στις εσωτερικές περιοχές του νομού.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το πρωί θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που σιγά – σιγά θα πυκνώνουν και το βράδυ θα έχουμε ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι ασθενείς από νότιες διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ. Καλύτερο το πέταγμα του αετού στις παραθαλάσσιες περιοχές του Θερμαϊκού και της Χαλκιδικής όπου εκεί ο νοτιάς θα έρχεται απρόσκοπτα από τη θάλασσα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Περιμένουμε νεφώσεις αλλά και μεγάλα διαστηματα ηλιοφάνειας, νοτιάδες 2 με 3 μποφορ και θερμοκρασία από 3 εως 12 βαθμούς κελσίου.

ΚΑΒΑΛΑ
Περιμενουμε αρκετές νεφώσεις αλλά και διαστήματα με λιακάδα το μεσημέρι. Το βράδυ όμως οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 εως 10 βαθμούς κελσίου.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Το πρωί περιμένουμε νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας, από το μεσημέρι όμως οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές που από το βραδυ θα σταματησουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από 2 εως 3 βαθμούς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1εναν εως 12 βαθμούς κελσίου.

ΒΟΛΟΣ
Θα υπάρξουν διαστήματα με ηλιοφάνεια αλλά από το μεσημέρι θα εκδηλωθουν νεφώσεις που θα πυκνώσουν και βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 βαθμούς και ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 2 εως 12 βαθμούς.

ΛΑΜΙΑ
Περιμένουμε αραιές νεφώσεις με λίγο ήλιο. Οι νεφώσεις απο το μεσημέρι και κυρίως από το απόγευμα και το βράδυ θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 εως 15 βαθμούς κελσίου.

ΠΑΤΡΑ
Περιμένουμε αραιές νεφώσεις με λίγο ήλιο το πρωί, όμως το μεσημέρι οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και το βράδυ θα βρέξει για λιγο τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 εως 13 βαθμούς.

ΑΓΡΙΝΙΟ
Αρχικά ο ουρανος θα είναι αίθριος με διαστήματα ηλιοφάνειας, αργότερα όμως θα συνεφιάσει και ίσως βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 3 εως 14 βαθμούς.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Περιμένουμε λιακάδα το πρωί, λίγα συννεφα το μεσημέρι και το βράδυ συνεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 εως 17 βαθμούς κελσίου.

ΡΟΔΟΣ
Περιμένουμε λιακάδα με λίγα συννεφα το μεσημέρι και το απόγευμα, βορειοδυτικούς ανέμους 4 με 5 μποφόρ και άρα στο νησί των Ιπποτών το πέταγμα του αετού θα γίνει καλύτερα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 εως 15 βαθμούς κελσίου.

ΘΗΒΑ
Περιμένουμε λιακάδα το πρωί, το μεσημέρι σύννεφα τα οποία το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα βρέξει αλλά τη νύχτα η βροχή θα σταματήσει. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 εως 15 βαθμούς κελσίου.

ΣΚΥΡΟΣ
Αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος όμως το μεσημέρι περιμένουμε σύννεφα που το απόγευμα θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 εως 14 βαθμούς κελσίου.

ΣΕΡΡΕΣ
Το πρωί θα έχει λιακάδα από το μεσημέρι και μετά ομως θα συνεφιάσει. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεία από 2 εως 12 βαθμούς κελσίου.

ΦΛΩΡΙΝΑ
Περιμένουμε αραιές νεφώσεις με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας, το μεσημέρι όμως τα σύννεφα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1εναν εως 12 βαθμούς.

ΓΑΛΑΞΙΔΙ
Περιμένουμε αραιές νεφώσεις με λίγο ήλιο αλλά το μεσημέρι οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και το βραδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες 2 με 3 βαθμούς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 εως 14 βαθμούς.

ΚΟΖΑΝΗ
Περιμένουμε αραιές νεφώσεις με λίγο ήλιο ενώ το βράδυ θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1εναν εως 10 βαθμούς.

Ακουστε την πρόγνωση του μετεωρολόγου Τάσου Αρνιακού:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ 300 ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κακοκαιρία με καταιγίδες και χιόνια από σήμερα – Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε