Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ξαφνικό λουκέτο στον Κατσέλη – Στο δρόμο 500 οικογένειες

Ξαφνικό λουκέτο στον Κατσέλη – Στο δρόμο 500 οικογένειες

Ένα ακόμη ιστορικό εργοστάσιο στο χώρο της αρτοποιίας βάζει λουκέτο. Πρόκειται για την εταιρεία Κατσέλης από τον οποία έτρωγαν ψωμί 500 οικογένειες. Τι λένε στο Newsit οι εργαζόμενοι.

Τα μαύρα μαντάτα ανακοινώθηκαν στην αγορά την περασμένη Παρασκευή όταν η εταιρεία Nutriart ABEE (Kατσέλης)  υπέβαλε αίτηση κήρυξης σε πτώχευση ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με ημερομηνία συζήτησης την 18η Σεπτεμβρίου 2013.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας “η  επιδείνωση της κρίσης, ταυτόχρονα με τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπήρξαν στην οριστικοποίηση, σύναψη και υλοποίηση των συμφωνιών χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης με τις τράπεζες, επιβάρυναν σε μεγάλο βαθμό την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία να μην είναι σε θέση πλέον να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της”.

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 500 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
Οπως δήλωσε στο Newsit o Πρόεδρος των Εργαζομένων στην εταιρεία Nutriart (Kατσέλης), Γιώργος Αρβανίτης “στην αίτηση πτώχευσης που κατέθεσε η εταιρεία απαντάμε με ανοιχτό εργοστάσιο. Ζητάμε την επαναλειτουργία του εργοστασίου άμεσα, δεν παίζουμε με τις ζωές μας και στις πλάτες μας δε θα παίξει κανείς. Θέλουμε να μη χαθούμε από την αγορά γιατί τέτοιο brund name, τέτοιο δυνατό όνομα όπως ο Κατσέλης στην αγορά, η Αλλατίνη στους μύλους και η PLAZA στα κατεψυγμένα, δεν πρέπει να σβήσουν από τον χάρτη. Τώρα όσον αφορά τυχόν παιχνίδια από τις τράπεζες, λέμε στο αφεντικό μας να έρθει εδώ στο εργοστάσιο και να μας δώσει μια εξήγηση και να μας πει τι οδήγησε στον ξαφνικό θάνατο για τους εργαζόμενους. Δεν υποκύπτουμε, είμαστε εδώ κάθε πρωί, κάθε μέρα, με ανοιχτό εργοστάσιο και τις φορώντας τις στολές μας, να δουλέψουμε για να συνεχισει να υπάρχει αυτό το ιστορικό brand name του Κατσέλη. Δε ζητάμε τίποτα άλλο, ανοιχτό εργοστάσιο, όχι λουκέτο, οχι ανεργία, αλλά άμεση λειτουργία του εργοστασίου”.

Ακούστε τι είπε στο NewsIT:

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝUTRIART
H εταιρεία Nutriart δημιουργήθηκε το 2008, από τη ένωση των εταιρειών ΚΑΤΣΕΛΗ ΑΒΕΕ, ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΑΒΕΕ και ΕΛΒΙΠΕΤ ΑΕ, εταιρείες που κατείχαν ηγετική θέση στον χώρο τους και μεγάλη ιστορία στην ελληνική αγορά με σκοπό να καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου της αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής, της κατεψυγμένης ζύμης και των τελικών καταναλωτών, με προϊοντική γκάμα που ξεκινάει από τις α’ ύλες και καταλήγει στα τελικά προϊόντα.

H Nutriart εγκαινίασε μια νέα εποχή για τα τρία ιστορικά brand names (ΚΑΤΣΕΛΗΣ, ΑΛΛΑΤΙΝΗ, PLAZA), με στόχο την ποιοτική ικανοποίηση των πελατών της, καταναλωτών και επαγγελματιών, και βέβαια, την ανάπτυξη σε όλες τις αγορές δραστηριοποίησής της.

Οι εργαζόμενοι ζητούν να γίνει συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και εκπροσώπους της εταιρείας προκειμένου να βρεθεί λύση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατάθεση αίτησης πτώχευσης από την εταιρεία Nutriart

Λουκέτο στο ιστορικό εργοστάσιο της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στη Χαλκίδα – Στον αέρα 236 εργαζόμενοι

Νέο πλήγμα! Ετοιμάζεται να φύγει από την Ελλάδα η ΤΙΤΑΝ

Πάτρα: Έκλεισε η χαρτοποιΐα Delica – Στον δρόμο οι 70 εργαζόμενοι!

Γιατί κατέρρευσε ο κολοσσός επίπλων ΝΕOSET – Στον αέρα 1.000 εργαζόμενοι

Πως κατέρρευσε η αυτοκρατορία της γυάλινης “βωβούπολης” σαν…χάρτινος πύργος!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε