Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ξανά από την αρχή η δίκη Κορκονέα – Τι δήλωσε η μητέρα του Αλέξη στο Newsit

Ξανά από την αρχή η δίκη Κορκονέα – Τι δήλωσε η μητέρα του Αλέξη στο Newsit
Θα επαναληφθεί μέσα στο Φεβρουάριο με νέα σύνθεση εξαιτίας του κωλύματος της εισαγγελέως της έδρας. Δηλώσεις της μητέρας του Αλέξη στο Newsit. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΣ

 

Ουσιαστικά το δικαστήριο θα συνέλθει σε σώμα με νέα σύνθεση μέσα στον Φεβρουάριο. Τη νέα σύνθεση θα ορίσει ο εισαγγελέας εφετών Λαμίας.
‘Ετσι έγινε δεκτό το αίτημα του Αλέξη Κούγια, συνήγορου του Κορκονέα, ο οποίος ζήτησε ή να αρχίσει ξανά η δίκη από την αρχή με νέα σύνθεση του δικαστηρίου ή να διακοπεί για ένα μήνα μέχρι να επιστρέψει η κυρία Βλάχου.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ

Στις 09:35 ανέβηκαν οι δικαστές στην έδρα. Αντί της εισαγγελέως κας Βλάχου ανέβηκε ο αντιεισαγγελέας κ. Λακαφώσης. Ο κατηγορούμενος για την υπόθεση Ε.Κορκονέας έστειλε επιστολή προς το δικαστήριο ότι θα τον εκπροσωπεί ο Αλέξης Κούγιας και ότι δεν επιθυμεί να διακοπεί η δίκη. Μάλιστα στο δικαστήριο διαβάστηκε και επιστολή ιατρών λέγοντας ότι ο κ.Κορκονέας πάσχει από καταθλιπτική διαταραχή. 

Από την πλευρά της οικογένειας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο συνήγορος κ.Μυλωνόπουλος είπε ότι ο κατηγορούμενος είναι μια χαρά στην υγεία του και είναι περίεργο που διάλεξε αυτή την χρονική στιγμή για να πει ότι δεν είναι καλά. Μάλιστα είπε στο δικαστήριο ότι μια ψυχιατρική έρευνα μπορεί να κρατήσει μέχρι και 6 μήνες. Και η οικογένεια όπως είπε ο κ.Μυλωνόπουλος επιθυμεί να συνεχιστεί η δίκη.

 
Οι τόνοι όμως ανέβηκαν όταν ο κ.Κούγιας ισχυρίστηκε ότι κακώς η οικογένεια του Αλέξη Γρηγορόπουλου έστειλε επιστολή στα ΜΜΕ αφήνοντας υπονοούμενα για την εισαγγελέα Βλάχου και το παραδικαστικό κύκλωμα, για να δυναμιτίσει την υπόθεση. Τότε ξεκίνησε μια φραστική αντιπαράθεση με τον συνήγορο της οικογένειας κ.Κατσαντώνη και η δίκη διακόπηκε για λίγη ώρα.
Λίγο μετά τις 10.25 οι δικαστές ανακοίνωσαν την οριστική διακοπή της δίκης.
 
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε