Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ξανά υποψήφιος ο Κακλαμάνης – Χρίσμα και στον Ψωμιάδη

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Η επιλογή των εκλεκτών της ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου ξεκίνησε.

 

Την εκ νέου υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη για τον Δήμο της Αθήνας, ανακοίνωσε, ουσιαστικά, ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφθηκε το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Πειραιώς.

  Ο κ. Σαμαράς τόνισε πως διαπίστωσε και πάλι τη σοβαρότητα, την ετοιμότητα και την αξιοπιστία του κ. Κακλαμάνη, με την οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά, θα διεκδικήσει και πάλι την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αθήνας.

    “Σε αυτή την προσπάθεια, θα έχετε τη συνεργασία της ΝΔ και πιστεύω πως θα μας κάνετε να αισθανθούμε περήφανοι, συνεχίζοντας αυτή τη μεγάλη προσπάθεια”, τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Χθες ήταν η μέρα του Ψωμιάδη 

Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΝΔ δείχνοντας έτσι ότι “εγκρίθηκε” και τυπικά η υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Επίσημες ανακοινώσεις δεν έγιναν. Ο κ.Ψωμιάδης έσπευσε όμως να διαλύσει οποιαδήποτε αμφιβολία: “Μετά το χρίσμα που πήρα από την κοινωνία και τη στήριξη της ΝΔ εδώ και μήνες, ήρθα να ενημερώσω τον πρόεδρο για την πορεία και τον καλύτερο συντονισμό. Ο κ.Σαμαράς μου ευχήθηκε καλή δύναμη, καλό κουράγιο και καλή επιτυχία”.

Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης συναντήθηκε και με τον Κ. Καραμανλή -τον οποίο χαρακτήριζε πάντα “εθνικό κεφάλαιο”- αλλά και με τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε