Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ξαναχτυπά ο Πειραιώς Σεραφείμ κατά του στοματικού έρωτα

Ξαναχτυπά ο Πειραιώς Σεραφείμ κατά του στοματικού έρωτα

Ο εξάψαλμος του Μητροπολίτη Πειραιά κατά του στοματικού έρωτα και των ομοφυλοφίλων συνεχίζεται, με νέα ανακοίνωσή του μέσω της ιστοσελίδας της Μητρόπολης.

Ο Μητροπολίτης απαντά και στα σχόλια που ακολούθησαν την πρώτη τοποθέτησή του κατά του στοματικού σεξ και προειδοποιεί ότι «οι λοιδορίες Σας έστω και αν δεν το αντιλαμβάνεσθε προς καιρόν θα είναι ο μεγαλύτερος δήμιός Σας».

Μιλά για επισκέψεις του στο νοσοκομείο Μεταξά, όπου υποστηρίζει πως είδε νέους και νέες να υποβάλλονται σε αφαίρεση λάρυγγα ή τραχειοστομία γιατί έκαναν στοματικό έρωτα!

«Θα έπρεπε όμως προτού σύρετε τις “ωραίες” γραμμές Σας να κάνατε μια “βολτούλα” μέχρι το ογκολογικό Νοσοκομείο “ΜΕΤΑΞΑ” που συχνά επισκέπτομαι για να φρίξετε με νέους και νέες που τους αφαιρούν το λάρυγγα, την υπερώα και που έχουν τραχειοστομία αποτελέσματα της άφρονος παραχρήσεως του σώματός των ή να συζητήσετε με ειδικούς ιατρούς για την “αναβίωση” φοβερών αφροδισίων νοσημάτων και τότε ίσως αντιλαμβανόσαστε και την προσωπική Σας ευθύνη σαν διαμορφωτές της κοινής γνώμης», γράφει.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση του Μητροπολίτη Πειραιά

“Ανέγνωσα το περιπαικτικό και απαξιωτικό σχόλιό Σας που αφορούσε κείμενό μου, με το οποίο εφιστούσα την προσοχή για τα δεινές επιπτώσεις από την παράχρηση των σωματικών οργάνων.
Προέβαλα έστω και αν δεν συμφωνούσα με την ορολογία δύο δημοσιεύματα της ιατρικής επιστημονικής κοινότητος, που ισχυροποιούσαν την ταπεινή μου πρόταση και θα ήθελα παρ’ ότι γνωρίζω ότι μιλάω σε «ώτα μη ακουόντων» να Σας πω με ειλικρινή αγάπη στα πρόσωπά Σας, έστω και αν δεν το πιστεύετε, ότι εκόντες άκοντες είσθε οι μεγαλύτεροι ευεργέτες μου και ότι οι λοιδορίες Σας έστω και αν δεν το αντιλαμβάνεσθε προς καιρόν θα είναι ο μεγαλύτερος δήμιός Σας.
Δεν πρωτοαναφέρθηκα στο θέμα της παράχρησις των οργάνων του ανθρωπίνου σώματος τώρα. Είναι μόνιμος και συνεχής η αναφορά μου σε αυτό, διότι το ανθρώπινο σώμα συνιστά αναπόσπαστο τμήμα της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, κατά δε την πίστη μας αποτελεί τον “ναόν του Παναγίου Πνεύματος”.
Θεωρώ ότι λογικός άνθρωπος δεν είναι δυνατόν να αποδέχεται ότι η υπερμαθηματική ακρίβεια, λειτουργικότητα και ενοείδεια της βιοχημείας του ανθρωπίνου οργανισμού, που προϋποθέτει αναποδράστως σκέψη, προέρχεται από το τίποτα και τον κανένα, και ειδικότερα η θαυμαστή λειτουργία και αλληλοεπίδραση της υποφύσεως, του υποθαλάμου, των επινεφριδίων και των γεννητικών αδένων δεν μπορεί να είναι προϊόν τύχης η άλογης και ασυνείδητης φυσικής επιλογής.
Ως Επίσκοπος δεν είναι δυνατόν να εναντιούμαι στην υγειά σεξουαλικότητα εντός του μεγάλου μυστηρίου του Γάμου αλλά οφείλω σαν ποιμένας να καταδεικνύω τις τραγικές αποκλίσεις από την ανθρώπινη φυσιολογία που αναποδράστως απομειώνουν την αθάνατη ανθρώπινη ψυχή και φυσικά ουδέποτε απομείωσα την αληθή επιστήμη που αποτελεί έργο της θεόσδοτης ανθρώπινης λογικής ιδιότητος της κατ’ εικόνα Θεού κτισμένης ανθρώπινης ψυχής αλλά επισημείωσα την φαιδρότητα της ψευδούς επιστήμης που γίνεται όχημα και άθυρμα της αθεϊστικής προπαγάνδας.
Για τις σχετικές μου δηλώσεις (Veto 20/12/2009) τα ομοφυλοφιλικά σωματεία με κατεμήνυσαν για δήθεν προσβολή της τιμής τους και απηλλάγην με την υπ’ αριθμ. 455/2011 Διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών. Θα έπρεπε όμως προτού σύρετε τις “ωραίες” γραμμές Σας να κάνατε μια “βολτούλα” μέχρι το ογκολογικό Νοσοκομείο “ΜΕΤΑΞΑ” που συχνά επισκέπτομαι για να φρίξετε με νέους και νέες που τους αφαιρούν το λάρυγγα, την υπερώα και που έχουν τραχειοστομία αποτελέσματα της άφρονος παραχρήσεως του σώματός των ή να συζητήσετε με ειδικούς ιατρούς για την “αναβίωση” φοβερών αφροδισίων νοσημάτων και τότε ίσως αντιλαμβανόσαστε και την προσωπική Σας ευθύνη σαν διαμορφωτές της κοινής γνώμης.
Ασφαλώς οι άνθρωποι με τις όποιες επιλογές τους και την κατάχρηση της ελευθερίας τους δεν τιμωρούνται από τον Πανάγιο Θεό αλλά από τον υπάρχοντα πνευματικό Νόμο και την ασέβεια στο ιερό πρόσωπό τους.
Μήπως δεν γνωρίζετε ότι όλη η πρακτική της ομοφυλοφιλίας ανδρικής και γυναικείας εδράζεται στην παράχρηση των σωματικών οργάνων και ότι νομοπαρασκευαστική επιτροπή του Υπουργείου Δικαιοσύνης “ετοιμάζει” επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και μεταξύ ομοφύλων ζευγαριών!!! δηλαδή η θεσμοθετημένη πολιτεία νομιμοποιεί “ηθικά” την παράχρηση του ανθρωπίνου σώματος και την ψυχοπαθολογία περί το γενετήσιο ένστικτο και αυτό δεν Σας απασχολεί ενώ αποβαίνει τραγική οδός πόνου και αφόρητης οδύνης για τους συναθρώπους Σας που παγιδεύονται σε μια τέτοια αλλοτρίωση της προσωπικότητός τους.
Εύχομαι ειλικρινά ο Θεός να μη “στήση” στις ψυχές Σας την αμαρτία αυτή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαγορεύει τον στοματικό έρωτα ο Μητροπολίτης Πειραιώς

Το μποζόνιο είναι του Διαβόλου

Τουρκία : “Εκφραστή της ισλαμοφοβίας” χαρακτηρίζει τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ η τουρκική Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε