Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ξεκινά απόψε το πατρινό καρναβάλι!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Απόψε το βράδυ η καθιερωμένη τελετή έναρξης στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου!

Οι εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 9 το βράδυ στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Εκπλήξεις, πυροτεχνήματα και πολλή μουσική περιμένουν τους επισκέπτες ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου θα υπάρχουν δύο σκηνές, μία στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου και άλλη μια στον εξώστη του Δημοτικού Θεάτρου “Απόλλων”.

Ο τελάλης πάνω στο άρμα του ξεκινώντας από το Δημαρχείο θα διαλαλεί την έναρξη του καρναβαλιού. Μόλις το άρμα φτάσει στο Δημοτικό Θέατρο, τα φώτα θα σβήσουν και θα ακουστεί ο ήχος των ντραμς που έχουν τοποθετηθεί στον εξώστη.

Ο κεντρικός προβολέας θα στραφεί στον τελάλη που θα σημάνει την έναρξη του καρναβαλιού για το 2011.

Στη συνέχεια, θα αναλάβουν οι παρουσιαστές της εκδήλωσης, Ζακελίνα Κυρούση και Δημήτρης Πολίτης που θα βρίσκονται στην κεντρική σκηνή της πλατείας. Οι δύο τους μέσα από έναν χιουμοριστικό διάλογο θα προαναγγείλουν την έναρξη που θα κηρύξει αμέσως μετά επισήμως ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς.

Τη σκυτάλη θα πάρει ο Βασιλιάς Καρνάβαλος που θα εμφανιστεί με τη συνοδεία της Μπάντας του Δήμου αλλά και πλήθους καρναβαλιστών.

Πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον ουρανό της Πάτρας ενώ στη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν βραβεία σε καλλιτέχνες που με τη μουσική τους συνέβαλαν στο θεσμό του Καρναβαλιού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε