Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ξεκίνησαν άτυπα οι εκπτώσεις!

Ξεκίνησαν άτυπα οι εκπτώσεις!

Επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ από τώρα, εώς και 50% έκπτωση! Παράνομες οι εκπτώσεις αλλά παράνομος και ο νόμος δηλώνει στο NewsIt o Θ.Βάρδας

Μπορεί οι εκπτώσεις να αρχίζουν τυπικά στις 15 Ιανουαρίου αλλά αν κάνετε σήμερα μία βόλτα στα καταστήματα θα μπορέσετε να αγοράσετε ρούχα παπούτσια και αξεσουάρ μέχρι και στη μισή τιμή ακόμα κι αν δεν υπάρει καμμία ταμπέλα για προσφορά η έκπτωση στη βιτρίνα του καταστήματος.

“Όλα τα καταστήματα κάνουν εκπτώσεις” δηλώνει στο NewsIt o  πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ Θεόδωρος Βάρδας. ” Όσοι πουν ότι δεν κάνουν, θα πουν ψέματα.Αυτή τη στιγμή η αγορά είναι υποτονική. Οι έμποροι έχουν γραμμάτια και δεν έχουν να πληρώσουν.Θέλουν να πουλήσουν.Άρά προχωρούν σε εκπτώσεις. Η απαγόρευση των εκπτώσεων είναι εξωφρενική και παράλογη” λέει ο πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ.” Θα έπρεπε το αρμόδιο υπουργείο να επιτρέψει τις εκπτώσεις αμέσως μετά τις γιορτές”!

Aκούστε τις δηλώσεις του Θ.Βάρδα

Το ΝewsIT έκανε ρεπορτάζ σε καταστήματα με επώνυμες μάρκες και η απάντηση ήταν  ότι κάνουν εκπτώσεις μέχρι 40 και 50% σε όλα τα είδη.

Βέβαια υπάρχει και η αντίθετη άποψη. Ιδιοκτήτης καταστήματος με επώνυμα και πανάκριβα ρούχα δηλώνει στο NewsIt, ότι οι προεκτπτώσεις θα κάνουν κακό στην αγορά όταν ξεκινήσουν οι κανονικές στις  15 Γενάρη

Τα καταστήματα δηλώνουν την πρόθεσή τους για τις..προεκπτώσεις είτε με sms με το ποσοστό των εκπτώσεων που κάνουν στους πελάτες τους, είτε ενημερώνοντας τους πελάτες με το που μπουν στο κατάστημα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε