Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ξένα ΜΜΕ για το Μετρό: “κρας τεστ” για την κυβέρνηση

Ξένα ΜΜΕ για το Μετρό: “κρας τεστ” για την κυβέρνηση
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.01.2013 | 10:51
Πρώτη δημοσίευση: 25.01.2013 | 10:51

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει από νωρίς το πρωί η επιχείρηση της αστυνομίας στο αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια. Τα ξένα δίκτυα μεταδίδουν την είδηση αναφέροντας ότι επικρατεί τεταμένη κατάσταση μετά την επίταξη.

Το πρακτορείο Reuters μιλά για κλιμάκωση της αντιπαράθεσης κυβέρνησης εργαζομένων και χαρακτηρίζει “κρας τεστ” για την εύθραυστη ελληνική κυβέρνηση συνεργασίας τις εξελίξεις.

Το βρετανικό δίκτυο BBC αναφέρει ότι η Ελληνική Αστυνομία έκανε έφοδο στο αμαξοστάσιο του μετρό στην Αθήνα, απομακρύνοντας τους απεργούς από το χώρο και πως η ελληνική κυβέρνηση προσέφυγε στο μέτρο της επίταξης, απειλώντας με απόλυση τους απεργούς, αν δεν επιστρέψουν στις θέσεις του.

Το αμερικανικό περιοδικό TIME, αναφέρεται στην επίταξη ως ακραίο μέτρο που δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται στην Ελλάδα, ενώ το γαλλικό France 24 αναφέρεται και στην κόντρα ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησης.

Διαβάστε επίσης:
"Έφυγαν" τα φύλλα πορείας για την επίταξη στο Μετρό - Κατάληψη των ΜΑΤ στα Σεπόλια - Κεδίκογλου στο NewsIt: Ο νόμος θα εφαρμοστεί χωρίς αστερίσκους
   Διαδώστε αυτό το άρθρο