Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ξυλοδαρμός φοιτητή: Συνεχίζει να νοσηλεύεται με σοβαρά κατάγματα και μώλωπες

Ξυλοδαρμός φοιτητή: Συνεχίζει να νοσηλεύεται με σοβαρά κατάγματα και μώλωπες

Στον “Ερυθρό Σταυρό” συνεχίζει να νοσηλεύεται ο φοιτητής, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής, την περασμένη Παρασκευή, ως αντίποινα για τις φθορές που προκλήθηκαν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

 

Ο 24χρονος Αλέξιος Λάζαρης υπέστη σοβαρά κατάγματα και μώλωπες και οι γιατροί αναμένουν τα αποτελέσματα της αξονικής και της μαγνητικής τομογραφίας.

Μιλώντας στον Alpha, εξήγησε πως τον χτύπησαν στο κεφάλι, στο σβέρκο ενώ, έκανε ράμματα στα αυτιά του. “Με κλωτσιά και μπουνιά στο κεφάλι. Με κυνήγησαν από τα γραφεία. Η χειρονομία που μου έκαναν, τους την έκανα και εγώ πίσω. Γύρναγα από μία εργασία που είχα να κάνω. Ήταν τρεις στην αρχή και μετά κάποιος με χτύπησε και μου πήρε και την τσάντα”.

Αύριο, Δευτέρα, ο 42χρονος, στελέχος της Χρυσής Αυγής και ιδιοκτήτης cafe-bar, που συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό φοιτητή στους Αμπελόκηπους, θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή.

Το Σάββατο ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, του ασκήθηκε πονική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή και έλαβε ολιγοήμερη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί.

Η αστυνομία οδηγήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύλληψη του 42χρόνου, καθώς αναγνωρίστηκε από ένα περίοικο, που εμφανίζεται να έχει προσωπικές διάφορες μαζί του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε