Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καφές και φαγητό μόνο με 2€ από γνωστή αλυσίδα Snack & Καφέ – Λύση για όλες τις ώρες

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων σνακ και καφέ everest, ανταποκρινόμενη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, παραμένει κοντά στους καταναλωτές ανανεώνοντας τις γευστικές της προτάσεις και συνεχίζει να προσφέρει αγαπημένα προϊόντα σε μειωμένες τιμές με εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το 40%!

Για δύο ολόκληρους μήνες (Οκτώβριο-Νοέμβριο) μειώνει τις τιμές σε δημοφιλείς συνδυασμούς πρωινού και προσφέρει Καφέ μαζί με Συνοδευτικό μόνο με 2€. Επιπλέον με την αγορά οποιουδήποτε Sandwich (ζεστού, κρύου ή Hot-Dog) κερνάει το αναψυκτικό.

Οι προσφορές συνδυάζονται για να καλύψουν τις ανάγκες ολόκληρης της ημέρας αφού κάθε προσφορά ισχύει όλο το 24ωρο χωρίς να υπάρχει περιορισμός ώρας.

Επιπροσθέτως, η ποικιλία στους κωδικούς που συμμετέχουν και οι συνδυασμοί Πρωινού που μπορεί να επιλέξει κανείς, είναι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά. Έτσι με 2€ μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του (Nes, Frappe, ή Espresso) μαζί με μία Τυρόπιτα ή Μπουγάτσα ή Donuts ή Λουκουμά όλες τις ώρες της ημέρας.

Η υποστήριξη τόσο του καταναλωτή όσο και της αγοράς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι μια στάση που αξίζει να υιοθετηθεί από όλες τις εταιρίες με προϊόντα βασικής ανάγκης όπως είναι για παράδειγμα ο καφές και τα είδη διατροφής εκτός σπιτιού. Η δέσμευσή μιας εκ των εταιρειών εστίασης, αν και μπορεί να μην είναι αρκετή για να περισώσει τις δαπάνες του σημερινού νοικοκυριού, ωστόσο διευκολύνει σημαντικά τον καταναλωτή να πραγματοποιήσει με χαμηλότερο κόστος καθημερινές του ανάγκες.

Η everest, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία που σέβεται τον καταναλωτή, ξεκίνησε πρώτη από τις αρχές του 2010, την πρωτοβουλία μείωσης τιμών σε δημοφιλή προϊόντα απορροφώντας μέρους του κόστους αυτών, προς όφελος του. Την προσπάθεια αυτή συνεχίζει να υποστηρίζει με συνέπεια μέχρι και σήμερα, προσφέροντας δημοφιλή προϊόντα σε συμφέρουσες προσφορές με επίκεντρο τις ανάγκες των καταναλωτών. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.facebook.com/everest.gr ή το www.everest.gr

*Οι προσφορές ισχύουν έως 30/11 σε όλα τα καταστήματα everest που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και διαθέτουν την ειδική σήμανση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε