Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Και νέα σπηλιά γεμάτη φάρμακα εντοπίστηκε στο Λαύριο

Και νέα σπηλιά γεμάτη φάρμακα εντοπίστηκε στο Λαύριο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.10.2010 | 16:04
Πρώτη δημοσίευση: 20.10.2010 | 15:34

- Σακούλες γεμάτες φάρμακα εντοπίστηκαν  σε σπηλιά των παλιών ορυχείων.
- Οι συσκευασίες θα "μαρτυρήσουν" αυτόν που τα πέταξε
- Αύριο πιθανόν να γίνει η επιχείρηση ανάσυρσης

Μόλις τον περασμένο Αύγουστο το Newsit αποκάλυπτε την "αποθήκη" φαρμάκων που είχαν εντοπίσει τυχαία δύο   σπηλαιολόγοι στην Καμάριζα Λαυρίου.

Η αποκάλυψη των σπηλαιολόγων είχε οδηγήσει τους επιθεωρητές του Υπουργείου Υγείας στα ίχνη ενός φαρμακοποιού και της συζύγου του γιατρού οι οποίοι συνταγογραφούσαν σε βιβλιάρια ασθενών φάρμακα χωρίς να το γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι και είχαν κερδίσει περισσότερα από 35.000 ευρώ.

φάρμακα που βρέθηκαν στο φρεάτιο στα χέρια των σπηλαιολόγων
φάρμακα που βρέθηκαν στο φρεάτιο στα χέρια των σπηλαιολόγωνΩστόσο όπως φαίνεται, η σπηλιά που είχε βρεθεί τον Αύγουστο δεν ήταν η μόνη που οι επιτήδειοι χρησιμοποιούσαν για να πετάξουν τα πανάκριβα φάρμακα.

Έτσι άλλη μια σπηλιά κοντά στο φυλάκιο της αρχαιολογικής υπηρεσίας εντοπίστηκε πάλι από αρχαιολόγους να είναι γεμάτη με φάρμακα χάπια και σιρόπια.

Η περιοχή στην οποία εντοπίστηκε το φρέατιο είναι λέγεται Αγία Παρασκευή Καμάριζας. Τις επόμενες ημέρες πιθανόν σπηλαιολόγοι να επιχειρήσουν να μπουν στο βαθύ φρεάτιο ώστε να φέρουν τα φάρμακα στην επιφάνεια. Η ταυτότητα των φαρμάκων θα οδηγήσει τους αρμόδιους στα ίχνη αυτών που τα πέταξαν εκεί και ίσως να αποκαλυφθεί ακόμα μια ιστορία φαρκακοποιού που πλούτιζε σε βάρος των ασφαλισμένων και των ασφαλιστικών ταμείων.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο