Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Και ο Αβραμόπουλος επίσημα υποψήφιος

Και ο Αβραμόπουλος επίσημα υποψήφιος

Μετά την Ντόρα Μπακογιάννη και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας επαναλαμβάνοντας τη θέση του για εκλογή προέδρου από τη βάση, λέγοντας πως ισχυρότερη νομιμότητα από την επιλογή των πολιτών δεν υπάρχει.
 
Σε ανακοίνωση του ανέφερε: ” Είναι ιστορική υποχρέωση όλων μας, να δημιουργήσουμε μία νέα, σύγχρονη, κεντροδεξιά παράταξη, που να ανταποκρίνεται στο πνεύμα των καιρών και να εκφράζει με αμεσότητα τις προσδοκίες της βάσης και της κοινωνίας. Μία παράταξη αξιών. Όχι μία παράταξη μηχανισμών”
Νωρίτερα είχε θέσει επισήμως την υποψηφιότητας της η κ.Μπακογιάννη, τονίζοντας πως στόχος είναι ένα κόμμα ενωμένο, σύγχρονο και ευρωπαϊκό, που θα υπηρετεί τον «σύγχρονο κοινωνικό φιλελευθερισμό».

 

Για το θέμα της εκλογής προέδρου είπε αυτή να γίνεται «από τα μέλη μας για συγκεκριμένη θητεία», ενώ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα ζητώντας και την «ανάδειξη των υποψηφίων βουλευτών και των εκπροσώπων μας στην τοπική αυτοδιοίκηση από τη βάση του κόμματος». 

Θέμα χρόνου είναι να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του και ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο Δημήτρης Σιούφας μετά τη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής δήλωσε ότι η πρόταση των υποψηφίων για συμμετοχή της βάσης στην εκλογή αρχηγού της ΝΔ τελούν υπό διαβούλευση και εξετάζονται οι δυνατότητες μέσω καταστατικού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε