Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Και το όνομα αυτής... "Ο.Ε.Μ."

Και το όνομα αυτής... `Ο.Ε.Μ.`
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.10.2011 | 11:25
Πρώτη δημοσίευση: 10.10.2011 | 11:25

Πρόκειται για την Ομάδα Ειδικών Μεταγωγών, η οποία όπως ο τίτλος προδίδει, λειτουργεί μέσα στην Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής και στελεχώνεται ήδη από περίπου 25 ειδικά εκπαιδευμένα άτομα.

Στόχος βέβαια είναι να φτάσει τους 50 και να εξοπλιστεί με ειδικά μέσα και οπλισμό, πλην όμως αυτές οι προοπτικές προς το παρόν φαντάζουν ... εξωπραγματικές. Τα νέα
κομάντο στις μεταγωγές, εκπαιδεύτηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα από την ΕΚΑΜ, τη συνδρομή της οποίας ζητά το Μεταγωγών κάθε φορά που είναι προγραματισμένη ή προκύπτει ως έκτακτο γεγονός η μεταγωγή επικίνδυνου βαρυποινίτη ή κάποιου από τους καταδικασμένους ή ύποπτους συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση.
Εδώ όμως σταματούν τα ... καλά νέα. Γιατί η νέα ομάδα, είναι αναγκασμένη να λειτουργεί με πεπαλαιωμένο κι επικίνδυνο εξοπλισμό και μέσα. Λειτουργούν με τα συμβατικά αυτοκίνητα Skoda Octavia, τα οποία έχουν φθαρμένα ελαστικά, είναι ασυντήρητα, ενώ σε καμία περίπτωση ο οπλισμό τους εν συγκρίνεται στο κατ' ελάχιστο με αυτό της ΕΚΑΜ.
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του επικεφαλής τους, καθώς με αυτό τον τρόπο ικανοποιείται κι ένα από τα πάγια αιτήματα των εκαμιτών, που ζητούσαν απεμπλοκή από τις μεταγωγές


   Διαδώστε αυτό το άρθρο