Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Καιρός 05/04: Πού θα βρέχει την Τετάρτη [pics]

Καιρός 05/04: Πού θα βρέχει την Τετάρτη [pics]

Ο καιρός για την Τετάρτη [05/04] σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όλη την υπόλοιπη χώρα. Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν την Τετάρτη, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ο καιρός για την Τετάρτη 05/04/2017 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όλη τη χώρα. Άστατος θα είναι ο καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως στα νότια.

Καιρός Αθήνα: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες και το μεσημέρι – απόγευμα. Το βράδυ βελτίωση. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη: Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός σε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων το απόγευμα. Βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός σε ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ: Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες και στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα νότια από ανατολικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός σε ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών από το βράδυ στην Κρήτη. Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός σε ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών, στα βόρεια τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε