Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Καιρός: Βροχές και κρύο – Τι καιρό θα κάνει αύριο 31/03

Καιρός: Βροχές και κρύο – Τι καιρό θα κάνει αύριο 31/03

Ο καιρός σήμερα [Πέμπτη 30/03] σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όλη την υπόλοιπη χώρα. Τοπικές βροχές στα κεντρικά, τα νότια και από το βράδυ στα βορειοανατολικά. Σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

 

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 30/03/2017 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όλη τη χώρα. Τοπικές βροχές στα κεντρικά, τα νότια και από το βράδυ στα βορειοανατολικά. Σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Ανεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Αιγαίο 6 και από το βράδυ έως 7 μποφόρ.

Καιρός Αθήνα: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Θερμοκρασια: από 11 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη: Καιρός: αρχικά αίθριος. Το απόγευμα θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν και αργά τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.

Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 05 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Καιρός σε Μακεδονία, Θράκη: αρχικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και το βράδυ στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από τη νύχτα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 07 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός σε Νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο: στο νότιο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο όπου εκεί ενδέχεται στα ορεινά να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Βελτίωση το βράδυ.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο πρόσκαιρα θα αυξηθούν. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 μποφόρ και από το μεσημέρι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 10 ως 21 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο: Καιρός: στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες και από το αργά το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και βελτίωση από αργά το απόγευμα.

Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Θερμοκρασια: από 08 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός σε Κυκλάδες, Κρήτη: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Κρήτη και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα στις νότιες Κυκλάδες.

Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα στις Κυκλάδες. Θερμοκρασια: από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Καιρός σε Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά τις πρωινές ώρες αυξημένες. Στα νότια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 και από τη νύχτα τοπικά 7 μποφόρ. Στα νότια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Παρασκευή 31-03-2017: Καιρός: στην ανατολική και νότια χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και στα νοτιοανατολικά πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι-απόγευμα όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά.

Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 4 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: σε μικρή πτώση στα ανατολικά και βόρεια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε