Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Καιρός για μπάνιο το Σαββατοκύριακο

Καιρός για μπάνιο το Σαββατοκύριακο

Καλού – κακού όμως πάρτε και μια ομπρέλα μαζί. Στους 33 βαθμούς Κελσίου θα ανέβει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο.

Από την Παρασκευή κιόλας, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή άνοδο στα νότια και κατά τόπους στα ηπειρωτικά η μέγιστη θα φθάσει τους 33 βαθμούς κελσίου.

Παράλληλα θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. 

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά από το μεσημέρι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα βόρεια κυρίως στα ορεινά θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα κατά τόπους 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Για την Κυριακή η ΕΜΥ προβλέπει παροδικές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Τις απογευματινές ώρες στα βόρεια και δυτικά κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος, τη Δευτέρα θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις, ενώ τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα βόρεια καθώς και στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 5 μποφόρ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε