Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Καιρός με βροχές και χιόνια σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη [meteo]

Καιρός με βροχές και χιόνια σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη [meteo]

Ο καιρός την Πέμπτη 26/01 και τις επόμενες μέρες [Meteo]. Αναλυτικά η πρόβλεψη της ΕΜΥ για την Πέμπτη [26/01/2017] και τις επόμενες μέρες.

Καιρός – Μeteo πρόβλεψη για την Πέμπτη και τις επόμενες ημέρες. Ο καιρός σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία θα μας υπενθυμίει ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα. Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα “χτυπήσει” αύριο Πέμπτη (26.01.2017).

Θα έχει κύριο χαρακτηριστικό τις πυκνές χιονοπτώσεις σε κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά, Εύβοια. Σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε Πελοπόννησο, Κρήτη και στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα θα αρχίσουν να υποχωρούν από την Παρασκευή.

Χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές θα σημειωθούν στη βόρεια και την ανατολική χώρα και παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα βόρεια. Αύριο Πέμπτη (26/01/17) προβλέπονται χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές θα σημειωθούν στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλίας, την κεντρική και ανατολική Στερεά και την Εύβοια, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο, την Κρήτη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Την Παρασκευή (27/01/17) σταδιακά και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Παγετός κατά τόπους ολικός θα σημειωθεί την Πέμπτη (26/01/2017) στα βόρεια και την Παρασκευή (27/01/2017) στα κεντρικά και τα βόρεια.

Τα “μοντέλα” του καιρού προβλέπουν νέα βαρυχειμωνιά από την Πέμπτη το βράδυ, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται να κορυφωθούν την Παρασκευή και το Σάββατο. Η χώρα σχεδόν στο σύνολό της, με εξαίρεση κάποια από τα νησιά του Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, είναι καλυμμένη από σύννεφα, τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο.

Ταυτόχρονα τις ίδιες ημέρες και μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου τη χώρα πλήττει ένα ψυχρό κύμα το οποίο θα ρίξει τον υδράργυρο πολύ κάτω από το μηδέν στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά, δείτε τον καιρό για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις, για τις επόμενες ημέρες. Δείτε τι προβλέπει η ΕΜΥ και το www.weather.com.

Καιρός Αθήνα. Την Πέμπτη προβλέπεται καιρός νεφελώδης και θερμοκρασία από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Την Παρασκευή προβλέπεται βροχή και χιόνι και θερμοκρασία από 0 έως 6 βαθμούς.

Το Σάββατο κατά τόπους νεφελώδης και θερμοκρασία από 1 έως 9 βαθμούς, και την Κυριακή ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από 3 έως 11 βαθμούς. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά τόπους νεφελώδης και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Αθήνα.

Καιρός Θεσσαλονίκη. Την Πέμπτη βροχή και χιόνι και θερμοκρασία από -2 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Την Παρασκευή προβλέπεται χιονόνερο και θερμοκρασία από -6 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο η ΕΜ προβλέπει ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -5 έως 4 βαθμούς Κελσίου, την Κυριακή ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -3 έως 6 βαθμούς. Τη Δευτέρα προβλέπεται κυρίως ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -3 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Θεσσαλονίκη.

Καιρός Πάτρα. Την Πέμπτη κατά τόπους νεφελώδης και θερμοκρασία από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Την Παρασκευή η ΕΜΥ προβλέπει βροχοπτώσεις και θερμοκρασία από 1 έως 7 βαθμούς Κελσίου, το Σάββατο ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή προβλέπεται η λιοφάνεια και θερμοκρασία από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου, και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά τόπους νεφελώδης με θερμοκρασία από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Πάτρα.

Δείτε αναλυτικά τον καιρό για την περιοχή σας ΕΔΩ (καιρός Αθήνα, καιρός Θεσσαλονίκη, καιρός Πάτρα, καιρός Ιωάννινα, καιρός Τρίκαλα, καιρός Καρδίτσα).

Καιρός Ιωάννινα.Την Πέμπτη βροχοπτώσεις με θερμοκρασία από -1 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Την Παρασκευή προβλέπεται καιρός κατά τόπους νεφελώδης και θερμοκρασία από -7 έως 4 βαθμούς Κελσίου, το Σάββατο ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -6 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή προβλέπεται ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -4 έως 9 βαθμούς Κελσίου, και τη Δευτέρα προβλέπεται κυρίως ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -3 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Ιωάννινα.

Καιρός Τρίκαλα. Την Πέμπτη βροχόπτωση και θερμοκρασία από -1 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Την Παρασκευή προβλέπεται χιονόνερο και θερμοκρασία από -8 έως 2 βαθμούς Κελσίου, το Σάββατο προβλέπεται ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -6 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή προβλέπεται κυρίως ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -4 έως 6 βαθμούς Κελσίου, και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά τόπους νεφελώδης με θερμοκρασί από -3 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Τρίκαλα.

Καιρός Καρδίτσα. Την Πέμπτη βροχόπτωση και θερμοκρασία από -1 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Την Παρασκευή προβλέπεται χιονόνερο και θερμοκρασία από -7 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο προβλέπεται ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -6 έως 4 βαθμούς Κελσίου, την Κυριακή κυρίως ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -3 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά τόπους νεφελώδης και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Καρδίτσα.

Καιρός Τρίπολη. Την Πέμπτη προβλέπεται βροχή και χιόνι και θερμοκρασία από -2 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Την Παρασκευή προβλέπεται χιόνι και θερμοκρασία από -9 έως 2 βαθμούς Κελσίου, και το Σάββατο προβλέπεται κυρίως ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από -8 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά τόπους νεφελώδης και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 6 βαθμούς Κελσίου, και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως νεφελώδης με θερμοκρασία που κυμανθεί από -3 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Τρίπολη.

Καιρός Λάρισα. Την Πέμπτη προβλέπεται βροχόπτωση και θερμοκρασία από -1 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Την Παρασκευή προβλέπεται καιρός κατά τόπους νεφελώδης με θερμοκρασία από -7 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο προβλέπεται ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από -6 έως 4 βαθμούς Κελσίου, την Κυριακή κυρίως ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από -3 έως 6 βαθμούς Κελσίου, και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά τόπους νεφελώδης με θερμοκρασία από -3 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Λάρισα.

Καιρός Γρεβενά. Την Πέμπτη προβλέπεται χιονόνερο με θερμοκρασία από -9 έως -2 βαθμούς Κελσίου. Την Παρασκευή προβλέπεται χιονόνερο με θερμοκρασία από -16 έως -4 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο προβλέπεται ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -13 έως -2 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή πεοβλέπεται ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από -11 έως -2 βαθμούς Κελσίου, και τη Δευτέρα προβλέπεται καιρός κατά τόπους νεφελώδης με θερμοκρασία από -11 έως -2 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Γρεβενά.

Καιρός Κοζάνη. Την Πέμπτη προβλέπεται χιονόνερο με θερμοκρασία από -7 έως -1 βαθμό Κελσίου. Ττην Παρασκευή χιονόνερο με θερμοκρασία από -13 έως -2 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο προβλέπεται ηλιοφάνεια και θερμοπκρασία από -10 έως 1 βαθμό Κελσίου.

Την Κυριακή προβλέπεται ηλιοφάνεια κει θερμοκρασία από -8 έως 2 βαθμούς Κελσίου, και τη Δευτέρα προβλέπρται κυρίως ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από -8 έως 1 βαθμό Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Κοζάνη.

Καιρός Φλώρινα. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως νεφελώδης με θερμοκρασία από -9 έως 0 βαθμούς Κελσίου. Την Παρασκευή προβλέπεται κυρίως ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από -14 έως -2 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο προβλέπεται ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από -9 έως 2 βαθμούς Κελσίου, την Κυριακή ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από -9 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά τόπους νεφελώδης με θερμοκρασία από -9 έως 2 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Φλώρινα.

Καιρός Καβάλα. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι νεφελώδης και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 3 βαθμούς Κελσίου, την Παρασκευή προιβλέπεται ηλιοφάνεια με θερμοκρασί από -6 έως 3 βαθμούς Κελσίου και το Σάββατο ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από -4 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή προβλέπεται ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -3 έως 6 βαθμούς Κελσίου, και τη Δευτέρα ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -3 έως 6 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Καβάλα.

Καιρός Αλεξανδρούπολη. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά τόπους νεφελώδης με θερμοκρασία από -7 έως 1 βαθμό Κελσίου, την Παρασκευή προβλέπεται ηλιοφάνεια με θερμοκρασία από -7 έως -1 βαθμό Κελσίου.

Το Σάββατο προβλέπεται ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -4 έως 3 βαθμούς Κελσίου, την Κυριακή ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -3 έως 4 βαθμούς Κελσίου, και τη Δευτέρα ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -3 έως 3 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Αλεξανδρούπολη.

Δείτε αναλυτικά στο site της EMY όσα πρέπει να γνωρίζετε για: καιρός Αθήνα, καιρός Θεσσαλονίκη, καιρός Πάτρα, καιρός Ιωάννινα, καιρός Τρίκαλα, καιρός Καρδίτσα.

Πηγή χαρτών: Σύστημα Ποσειδών

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε