Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Καλά στην υγεία τους οι έλληνες ναυτικοί του "Aegean Horizon"

Καλά στην υγεία τους οι έλληνες ναυτικοί του `Aegean Horizon`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.12.2012 | 23:17

Καλά είναι στην υγεία τους οι 9 Έλληνες ναυτικοί του υπό ελληνική σημαία ελληνόκτητου πλοίου «AEGEAN HORΙZON», που κρατείται εδώ και 20 ημέρες από τις αρχές της Νιγηρίας.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, το πλοίο με 24 άτομα πλήρωμα, 9 Έλληνες και 15 Φιλιππινέζους, ενώ είχε αποπλεύσει για το Ρότερνταμ, το σταμάτησαν πλοία του νιγηριανού πολεμικού ναυτικού, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα, πιθανόν εμπορικής φύσης, με τα έγγραφά του.

Η πλοιοκτητρία εταιρεία, όπως και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, είναι σε καθημερινή τηλεφωνική επαφή με τον καπετάνιο του «AEGEAN HORΙZON», ενώ για το θέμα είναι ενημερωμένο το υπουργείο Εξωτερικών, που έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον απεγκλωβισμό του πλοίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο βρίσκεται πιθανότατα 20 ναυτικά μίλια ανοικτά του Μπενίν της Νιγηρίας, ενώ ένας από τους Έλληνες ναυτικούς, ο οποίος παρουσίασε ένα μικρό πρόβλημα υγείας, νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους σε τοπικό νοσοκομείο της περιοχής και σύντομα αναμένεται να επαναπατριστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ούτε για εκπαίδευση δεν βρίσκουν πλοίο οι ναυτικοί!
   Διαδώστε αυτό το άρθρο