Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Καλό Πάσχα με μεγάλη ποικιλία και φθηνές τιμές

Και το 2011, η Carrefour Μαρινόπουλος εύχεται στους πελάτες της «Καλό Πάσχα», με τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Συγκεκριμένα, από τις 11 έως και τις 23 Απριλίου, σε όλα τα υπερμάρκετ Carrefour, οι καταναλωτές επιλέγουν για το πασχαλινό τους τραπέζι μέσα από τη μεγαλύτερη ποικιλία κρεατικών, σε ασυναγώνιστες τιμές. Το «παραδοσιακό» αρνί, λουκάνικα από όλη την Ελλάδα και όλα τα είδη κρεάτων, σε συνδυασμό με νόστιμες συνοδευτικές σάλτσες και τα απαραίτητα σύνεργα για ένα ιδανικό ψήσιμο, βρίσκονται στη διάθεση του κοινού, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Ταυτόχρονα, οι πελάτες των καταστημάτων Carrefour απολαμβάνουν καθημερινά φρεσκοψημένους κρεατομεζέδες, αλλά και πρακτικές συμβουλές και συνταγές με βάση το κρέας και τα υπόλοιπα πασχαλινά εδέσματα.

Παράλληλα, η Carrefour Μαρινόπουλος φροντίζει και για τις «εορταστικές» αγορές των μικρών καταναλωτών. Μέσω της κάρτας Kids Club, οι λαμπάδες, τα παιχνίδια και τα ποδήλατα έχουν την «τιμητική» τους, ενώ με αγορές άνω των 30 ευρώ τα παιδιά κερδίζουν από μία λαμπάδα της παρέας του Kids Club και απίθανα αυτοκόλλητα!

Και φέτος το Πάσχα, η Carrefour Μαρινόπουλος εύχεται σε όλη την οικογένεια, προσφέροντας ποικιλία, ποιότητα και χαμηλές τιμές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε