Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Καλοκαιρία την Κυριακή

Mόνο στα βόρεια ορεινά θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα.

Στα νότια θα σημειωθεί μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικα:

Σε Μακεδονία, Θράκη αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Σε Νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 5 και βαθμιαία στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 με 7 μποφόρ.Η θερμοκρασια θα κυμανθεί απο 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος και απο το μεσημέρι θα υπάρχουν αραθιές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
   
Στις  Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος και απο το μεσημέρι θα αναπτυχθουν αραιές νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 5 και στις Κυκλάδες τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλός με ανέμους 3 με 5 και στα βόρεια τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 15 μέχρι 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθεί βροχή στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

   

Δευτέρα 23-05-2011
Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στα δυτικά και νότια.
Άνεμοι: βορείων διευθύνσεων 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΕWSIT

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε