Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Καλός ο καιρός σήμερα – Ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία

Βελτιωμένος ο καιρός, με κύριο χαρακτηριστικό την άνοδο της θερμοκρασίας και τους βόρειους ανέμους, που θα φτάσουν κατά τόπους τα 6 μποφόρ στο ανατολικό Αιγαίο.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα παροδικών βροχών στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά πρόσκαιρα βορειοανατολικοί 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και τοπικά δυτικοί 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βορειότερα η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με μικρή πιθανότητα βροχής στη νοτιοανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και τοπικά στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικες νεφώσεις αναμένονται στη βόρεια Κρήτη με μικρή πιθανότητα βροχής τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και τοπικά στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός και την Τετάρτη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειoι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε