Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Καμικάζι” και στη Θεσσαλονίκη, “βλέπουν” τώρα οι Τούρκοι!

“Καμικάζι” και στη Θεσσαλονίκη, “βλέπουν” τώρα οι Τούρκοι!

Και την Θεσσαλονίκη, μετά το Λαύριο ( καθώς και την Κινέτα και το Δήλεσι) μπλέκουν τώρα στην προβοκάτσια κατά της Ελλάδας με τις “ζωντανές βόμβες”, κύκλοι στην Τουρκία.

Τα νέα ευφάνταστα σενάρια εμφανίζουν την Θεσσαλονίκη ως το κέντρο οργάνωσης της μετάβασης από την Ελλάδα στην Τουρκία όλων των > από Συρία , Γερμανία και Βέλγιο ,αφού εκεί, λένε, ζει ο επικεφαλής της οργάνωσης DHKP-C στην Ελλάδα και από τα ηγετικά στελέχη της Χουσεγίν Φεβζί Τεκίν. Το σενάριο αυτό αναπτύσσει η εφημερίδα Τurkiye στην πρώτη σελίδα τηςμε τον ολοσέλιδο τίτλο « Το στρατόπεδο της μεγάλης αδελφής στην Ελλάδα» και τον υπέρτιτλο « Η γειτονική χώρα προστατεύει τις ¨ζωντανές βόμβες¨ της οργάνωσης DHKP-C»

Στο δημοσίευμα γράφει ότι νέα ηγέτιδα της οργάνωσης DHKP-C Ζερρίν Σαρί με το ψευδώνυμο «Μεγάλη Αδελφή>> μετέφερε το κέντρο της οργάνωσης στην Ελλάδα. Μάλιστα εμπλέκει και την ΕΥΠ γράφοντας χωρίς κανένα στοιχείο, όπως και ότι άλλο αφορά την Ελλάδα, ότι τα πλαστά διαβατήρια στους τρομοκράτες τα εξασφαλίζει η ίδια η ελληνική Μυστική Υπηρεσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε