Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Kανονικά δουλεύουν τα ταξί στη Σκιάθο

Κανονικά δουλεύουν τα ταξί που υπάρχουν στη Σκιάθο γυρίζοντας την πλάτη στην απόφαση της Ομοσπονδίας τους για πανελλαδική συμμετοχή στην απεργία.

Όπως δήλωσε στο Νewsit o πρόεδρος των ξενοδόχων Σκιάθου, Ιωάννης Κουκουλάκης “τα ταξί δουλεύουν κανονικά, τα πάντα δουλεύουν κανονικά. Όπως είναι κάθε μέρα έτσι είναι και τώρα, δεν έχουμε απεργίες εμείς εδώ, τίποτα δεν έχουμε. Εγώ μιλάω με τον πρόεδρο των ταξιτζήδων οι οποίοι έχουν πάρει απόφαση ότι λειτουργούν κανονικά”.

Ακούστε τι δήλωσε ο πρόεδρος των ξενοδόχων Σκιάθου στο NewsIt

Την είδηση επιβεβαιώσαμε και με τους ίδους τους ταξιτζήδες του νησιού των Σποράδων οι οποίοι όμως είπαν πως “υπολειτουργούν”. Όταν τους ρωτήσαμε τι σημαίνει αυτό μας είπαν πως εξυπηρετούν τις ανάγκες του νοσοκομείου και του αεροδρομίου, άρα και τους τουρίστες. Συγκεκριμένα μας είπαν πως την περασμένη Παρασκευή 22/07/2011 ήρθαν τόσες πολλές πτήσεις στο νησί που ήταν αδύνατο να μην εξυπηρετήσουν τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ταξί: ‘Εστειλαν fax στον πρωθυπουργό και ζητούν συνάντηση

‘Εκκληση Παπανδρέου στους οδηγούς ταξί να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις – Μεγάλο παρασκήνιο για το αν θα υπάρχει κλιμάκωση ή όχι


Διαβάστε εδώ τι έγινε στην χθεσινή πορεία των ιδιοκτητών ταξί

Παραίτηση Ραγκούση ζήτησε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ! – “Αδιανόητο”, απαντά ο υπουργός

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε