Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κανονικά τα δρομολόγια από Πειραιά και Λαύριο – Σε ισχύ η απαγόρευση από τη Ραφήνα

Κανονικά τα δρομολόγια από Πειραιά και Λαύριο – Σε ισχύ η απαγόρευση από τη Ραφήνα

Με τους ανέμους να φτάνουν κατά τόπους ακόμη και τα 9 μποφόρ, τα πλοία στην Ραφήνα έχουν «εγκλωβιστεί» στα λιμάνια! Κανονικά πλέον τα δρομολόγια από Πειραία και Λαύριο.

 Κανονικά διεξάγονται από το απόγευμα τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και του Λαυρίου, μετά την μερική εξασθένηση ανέμων και τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

    Ωστόσο απαγορευτικό εξακολουθεί να ισχύει από το λιμάνι της Ραφήνας για Κυκλάδες και Μαρμάρι, ενώ κλειστό είναι επίσης το πορθμείο Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα.

    Η ΕΜΥ προβλέπει τις επόμενες ώρες εξασθένηση των ανέμων γι αυτό οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν από το λιμάνι της Ραφήνας, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με το λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία.

Από το πρωί, στο μεταξύ, είναι κλειστός ο δρόμος προς την Πάρνηθα, από το τελεφερίκ και πάνω, λόγω παγετού. (Δείτε εδώ αναλυτικά που υπάρχουν προβλήματα)

Λόγω του κρύου, ο δήμος Αθηναίων έχει ανοίξει από το απόγευμα της Δευτέρας την αίθουσα Δ12 «Νίκος Γκάτσος», της «Τεχνόπολης» στο Γκάζι για να μπορούν να βρουν καταφύγιο οι άστεγοι της πόλης. Επίσης, έδωσε τη δημοσιότητα το τηλέφωνο ανάγκης, 1960, που λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Ο… χειμώνας θα κρατήσει έως την Τετάρτη. Σήμερα αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα νότια, οι οποίες στις νησιωτικές παροχές θα είναι κατά τόπους έντονες και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Βόρειοι άνεμοι 8 και πρόσκαιρα τοπικά 9 μποφόρ στο Αιγαίο. Δείτε εδώ πότε θα υποχωρήσει το κύμα κακοκαιρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω καιρού

Δείτε αναλυτικά τον καιρό σε 300 πόλεις σε όλη την Ελλάδα μέσα απο τη σελίδα του Νewsit Weather Center

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε