Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Καρατόμησε ο Ραγκούσης τον υπεύθυνο για το μπάχαλο στον ΗΣΑΠ

Στην απομάκρυνση του διευθύνοντος συμβούλου της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.), Γιάννη Σπυράκου, προχώρησε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Ραγκούσης.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο αναφέρεται ότι “με εντολή του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Γ.Ν. Ραγκούση, ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ υπέβαλε την παραίτησή του”.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, δόθηκε εντολή να μεταταγούν 144 συνάδελφοί τους, για να φυλάσσουν από σήμερα το πρωί τα Μουσεία της πρωτεύουσας, με αποτέλεσμα ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στη διοίκηση της επιχείρησης και απαιτώντας την απομάκρυνσή της.

Η αναταραχή που προκλήθηκε είχε ως αποτέλεσμα, σήμερα να παρατηρηθούν προβλήματα στα δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, καθώς, μόλις δυο τρένα από ΟΜΟΝΟΙΑ έως ΠΕΙΡΑΙΑ και 4 τρένα από ΟΜΟΝΟΙΑ έως ΚΗΦΙΣΙΑ βρίσκονται στη διάθεση του επιβατικού κοινού για την εξυπηρέτησή του. Κατά τους εργαζόμενους, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των πολιτών, λόγω του συνωστισμού που παρατηρείται στους συρμούς και τις αποβάθρες, επειδή αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.

Το πρωί, οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΗΣΑΠ στην Ομόνοια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατάληψη εργαζομένων στον ΗΣΑΠ στην Αθηνάς – Μεγάλες καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε