Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κάρτες στάθμευσης ΓΙΟΚ στο κέντρο της Αθήνας!

Τα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ξέμειναν από κάρτες και το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο πάρκινγκ.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Αν και έχει υπογραφεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο η απόφαση, που εκκρεμούσε από τον Οκτώβριο, για την ανανέωση της σύμβασης του δήμου με την αντίστοιχη εταιρεία, αναμένεται η οριστική υλοποίησή της, καθώς απομένει η τελική επίλυση διαδικαστικών ζητημάτων από την οικονομική υπηρεσία του δήμου.

Τα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα δεν έχουν κάρτες στάθμευσης ούτε για δείγμα όπως δήλωσε στο Newsit ο κύριος Αλέξη που έχει περίπτερο στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Πάντως η Δημοτική Αστυνομία, κατ΄ εντολήν του δήμου Αθηναίων, δεν καταγράφει  τις παραβάσεις για παράνομη στάθμευση στις θέσεις των επισκεπτών για όσο διαρκεί το πρόβλημα όπως μας ειπε και ο κυριος Αριστείδης Νικολάου,   ιδιοκτήτης περιπτέρου στην πλατεία Καρύτση.

Oπως θα δείτε στις θέσεις με τη λευκή διαγράμμιση δε βρήκαμε ουτε ένα αυτοκίνητο που να έχει κάρτα στάθμευσης.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η Δημοτική Αστυνομία συνεχίζει να πραγματοποιεί κανονικά τους ελέγχους για παράνομο παρκάρισμα σε διαβάσεις, θέσεις μόνιμων κατοίκων, φόρτωσης- εκφόρτωσης, αναπήρων, δικύκλων, και σε άλλες ειδικές θέσεις, που προβλέπονται από τον ΚΟΚ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλειωσαν -πάλι- οι κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε