Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Bροχή 11 Αθήνα Αναλυτικά

Καταγγελίες για όργιο φοροδιαφυγής στα ΚΡΑΤΙΚΑ νοσοκομεία

Καταγγελίες για όργιο φοροδιαφυγής στα ΚΡΑΤΙΚΑ νοσοκομεία
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.02.2011 | 18:43
Πρώτη δημοσίευση: 24.02.2011 | 18:38

Επιθεωρητές του υπουργείου Οικονομικών πήραν εντολή να κάνουν φύλλο και φτερό το Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου!
 

Η υπόθεση έφτασε στη Βουλή μετά από τρανταχτά στοιχεία για παράνομες οικονομικές συναλλαγές στον τομέα της Υγείας που συγκέντρωσε το ΣΔΟΕ.
 
Το θέμα ξεκίνησε μετά από ερώτηση βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ για τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στη διενέργεια διαχειριστικών ελέγχων στα νοσοκομεία. Ο υφυπουργός Οικονομικών Δ.Κουσελάς απάντησε ότι διενεργήθηκαν από το ΣΔΟΕ εκτεταμένοι έλεγχοι στον τομέα της υγείας, που βρίσκονται σε εξέλιξη, λόγω του μεγάλου όγκου των προς διερεύνηση και αξιολόγηση στοιχείων.
 
"Από τα μέχρι τώρα ευρήματα των ελέγχων προκύπτουν σημαντικά στοιχεία που αφορούν σε παράνομες οικονομικές συναλλαγές", είναι η εκπληκτική δήλωση στη Βουλή του κυρίου Κουσελά.
 
Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός Οικονομικών διενεργούνται έλεγχοι στις Δημόσιες Διαχειρίσεις, τους ΟΤΑ και τα Νομικά Πρόσωπα του ευρύτερου δημόσιου τομέα μετά από εισαγγελικές παραγγελίες.
    Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook