Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Καταγγέλλει ότι γρονθοκοπήθηκε για να μην δουλέψει υπερωρία – Τι λένε οι δύο πλευρές

Τι αναφέρει για το περιστατικό το μέλος του Συνασπισμού, Δημήτρης Στρατούλης μιλώντας στο NewsIt.

Μετά την περίπτωση του ξυλοδαρμού εργαζόμενης στη Θεσσαλονίκη επειδή ζήτησε το Δώρο του Πάσχα, ανήμερα του Μ. Σαββάτου, σειρά είχε εργαζόμενος σε αλυσίδα γρήγορου φαγητού στα Καμίνια ο οποίος καταγγέλει ότι απειλήθηκε και γρονθοκοπήθηκε από το αφεντικό του επειδή (σε ώρα που είχε λήξει η βάρδια του) αρνήθηκε να εκτελέσει την επιπλέον εργασία, όπως του ζητούσε ο επιχειρηματίας.

Δείτε τι καταγγέλλει ο νεαρός άνδρας στο video του Δρόμοςtv:

Ωστόσο ο υπεύθυνος του καταστήματος, Ηλίας Τσουκαλάς τα διαψεύδει όλα με κατηγορηματικό τρόπο και δηλώνει ότι ουδέποτε εξύβρισε ή χτύπησε τον υπάλληλό του. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο NewsIt ζήτησε απλά την επιπλέον παραμονή του υπαλλήλου του κατά πέντε λεπτά προκειμένου να διορθώσουν την βιτρίνα με τα υλικά για σάντουιτς. Μάλιστα, αναφέρει ότι πριν τη λήξη της βάρδιας του είχε ζητήσει να διορθωθεί η βιτρίνα και όταν είδε ότι δεν έχει γίνει, ζήτησε τότε μόνο ζήτησε από τον υπάλληλό του να παραμείνει για λίγα λεπτά παραπάνω.

Aκούστε τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο NewsIt.gr:


Ο Δημήτρη Στρατούλης μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού και της Επιτροπής …Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει στο Newsit και καταγγέλλει το περιστατικό του ξυλοδαρμού μεταξύ εργαζόμενου από εργοδότη του, στο κατάστημα στα Καμίνια.

Ακούστε τη δήλωση του Δ. Στρατούλη:

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση εργαζομένων έξω από την συγκεκριμένη επιχείρηση στα Καμίνια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε