Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Καταιγίδες και βροχές σε όλη τη χώρα

Καταιγίδες και βροχές σε όλη τη χώρα

Οι βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, οι τοπικές βροχές στο Αιγαίο, οι νοτιοδυτικοί άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ και η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα πρόσκαιρα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν λίγες βροχές στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά θαλάσσια τμήματα 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που αργά το απόγευμα θα ενταθούν. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι τοπικά θα αυξηθούν και ενδέχεται να εκδηλωθούν λίγες βροχές κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νοτιά θαλασσιά τμήματα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα νοτιά όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος και βαθμιαία τοπικές νεφώσεις. Στα βορειοδυτικά του νομού πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος και βαθμιαία τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε