Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Καταιγίδες, βροχές και χαλάζι την Τρίτη

Καταιγίδες, βροχές και χαλάζι την Τρίτη

Καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια της χώρας που πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση περιμένουμε την Τρίτη. Αναλυτική πρόγνωση της εβδομάδας.

Αναλυτικά για την Τρίτη:

Στην Μακεδονία και την Θράκη ο καιρός θα είναι με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο περιμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα έχουν δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 25 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο, περιμένουμε λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που στα βορειότερα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική θα έχουμε λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς.

Και τέλος στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου.
 
Τέταρτη 30-05-2012

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα βόρεια και πιθανόν στα υπόλοιπα ορεινά.

Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

 

Πέμπτη 31-05-12

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε περαιτέρω μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

 

Παρασκευή 01-06-12

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και πιθανώς να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα βόρεια ορεινά.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 

Σάββατο 02-06-12

Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως στα βορειοδυτικά όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΕ 300 ΠΟΛΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT WEATHER CENTER

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε