Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κατέθεσε ο προϊστάμενος των οικονομικών εισαγγελέων

Ο Ν.Παντελής επιβεβαίωσε τα δύο από τα τρία περιστατικά που έχουν καταθέσει οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης ότι δέχθηκαν δηλαδή “παρενοχλήσεις” στο έργο τους.

Ολοκλήρωσε, αργά το απόγευμα της Τετάρτης, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και προϊστάμενος των οικονομικών εισαγγελέων Ν.Παντελής την κατάθεσή του στον Φώτη Μακρή, επίσης αντεισαγγελέα ΑΠ, ο οποίος διεξάγει την έρευνα για τις καταγγελίες των κ.κ. Γρ.Πεπόνη και Σπ.Μουζακίτη.

Ο κ. Παντελής έδωσε ενόρκως διευκρινίσεις στον κ. Μακρή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παντελής επιβεβαίωσε τα δύο από τα τρία περιστατικά που έχουν καταθέσει οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης ότι δέχθηκαν “παρενοχλήσεις”. Μάλιστα, ο κ. Παντελής αναφέρει ότι για τα δύο περιστατικά που περιγράφουν οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης ήταν αυτήκοος ή αυτόπτης μάρτυρας, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν εξέλαβε ότι οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς δέχτηκαν κάποια “παρενόχληση” στο έργο τους.

 Ακόμη, αύριο ο κ. Μακρής, με την ιδιότητα του επιθεωρητή δικαστηρίων και δικαστών θα έχει προγραμματισμένη, όπως αναφέρθηκε, συνεργασία, στο Εφετείο Αθηνών, με συναδέλφους του, οι οποίοι υπηρετούν στο ΣΔΟΕ και την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών. Κατά τη συνεργασία αυτή ο κ. Μακρής θα αναζητήσει τους εισαγγελικούς λειτουργούς που συνεργάστηκαν με τον κ. Πεπόνη στις επίμαχες τρεις υποθέσεις για τις οποίες δέχθηκε “παρενοχλήσεις”, όπως καταγγέλλει, προκειμένου να τους καλέσει να καταθέσουν ενόρκως για γεγονότα που έπεσαν στην αντίληψή τους.

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ι.Τέντες βρίσκεται στη Ρωσία, απ’ όπου αναμένεται να επιστρέψει τη Δευτέρα, οπότε εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί και η έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κι άλλος οικονομικός εισαγγελέας καλείται ως μάρτυρας

Τρίτος γύρος διευκρινίσεων από Πεπόνη-Μουζακίτη – Ξανά σήμερα στον Άρειο Πάγο – Ελλάδα

Το τρίτο πρόσωπο που μετέφερε υποδείξεις υπουργού – Με ασάφειες τα υπομνήματα των δύο εισαγγελέων – Ελλάδα

Θα πουν ονόματα αυτή τη φορά; – Σήμερα το υπόμνημα από Πεπόνη-Μουζακίτη – Ελλάδα

Στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Πεπόνης και Μουζακίτης – Όλοι περιμένουν τα… ονόματα – Ελλάδα


Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε