Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κατέβαλε την εγγύηση 50.000€ η Βίκυ Σταμάτη

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

Βρήκε τα χρήματα, κατέβαλε την εγγύηση των 50.000€ που της είχε ορίσει το δικαστήριο και η Βίκυ Σταμάτη θα παραμείνει εκτός φυλακής! Τα χρήματα για να παραμείνει ελεύθερη με όσους η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλος βρέθηκαν την τελευταία στιγμή!

Η προθεσμία για την καταβολή της εγγύησης έληξε το βράδυ της Δευτέρας αλλά την ύστατη ώρα, η Βίκυ Σταμάτη κατάφερε, άγνωστο πως, να συγκεντρώσει το ποσό των 50.000€, να το καταθέσει και έτσι να παραμείνει ελεύθερη, δίπλα στον ανήλικο γιο της.

Οι Φ. Ραγκούσης και Γ. Παγοροπουλος, δικηγόροι της κας Σταμάτη, παρέδωσαν, το μεσημέρι της Τρίτης (10.11.2015), στον εισαγγελέα εκτελέσεων κ. Πεπόνη και στη γραμματέα της έδρας του Πενταμελούς αντίγραφο της καταβολής της εγγυοδοσίας.

Έτσι, η Βίκυ Σταματάτη θα παραμείνει εκτός φυλακών. Αν δεν είχε καταβάλει την εγγύηση, σήμερα θα έπρεπε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και να διαταχθεί η προφυλάκισή της. Αλλά από τη στιγμή που καταβλήθηκε το ποσό της εγγύησης, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα γίνει.

Η Βίκυ Σταμάτη είχε ζητήσει από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων την άρση της εγγυοδοσίας δηλώνοντας απορία, αίτημα που της είχε αρνηθεί το δικαστήριο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε