Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Καθηγητής 19χρονου: Όλοι λένε ότι το παιδί σπρώχθηκε

Καθηγητής 19χρονου: Όλοι λένε ότι το παιδί σπρώχθηκε

Για τον Θανάση που γνώριζε μέσα στην τάξη, τον άριστο μαθητή, τον ήρεμο χαρακτήρα, αλλά και για την δική του εκδοχή σχετικά με το τραγικό γεγονός που οδήγησε στον θάνατο του 19χρονου, μίλησε ο καθηγητής του στην Α ΕΠΑΣ με ειδικότητα τεχνητών φυσικού αερίου.

Όπως είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κοκκινο”, ο Παναγιώτης Ευαγγελίου, είπε ότι ξεχώριζε γιατί ήταν εύσωμος αλλά ήταν ένα πολύ ήρεμο παιδί, από τους πιο επιμελείς και άριστους μαθητές. Δεν αργούσε ποτέ, δεν έκανε αδικαιολόγητες απουσίες.

Για το πως έγινε το τραγικό περιστατικό, είπε ότι ως Μηχανολόγος Μηχανικός, εκτιμά ότι σε καμία περίπτωση ο Θανάσης δεν άνοιξε την πόρτα μόνος του και στη συνέχεια να πιάστηκε το πόδι του σε αυτήν. Όπως είπε, αποκλείεται το μπουτόν κινδύνου όπως το λένε να ανοίγει για να σωθεί μόνο ένας! Για να κλείσει πρέπει κάποιος να γυρίσει και πάλι το μοχλό!

Ο καθηγητής υποστήριξε ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι κάποιος άλλος να άνοιξε την πόρτα και κάποιος να έσπρωξε τον 19χρονο. “Ολοι λένε ότι το παιδί σπρώχθηκε και πετάχτηκε έξω. Δεν έπεσε μόνος του, ούτε πετάχθηκε μόνος του. Ανοιξε ο οδηγός την πόρτα και ο ελεγκτής τον έσπρωξε και έγινε ό,τι έγινε”, είπε χαρακτηριστικά.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H απάντηση της Λένας Διβάνη, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η δήλωσή της για τον 19χρονο

Μήνυση στον ελεγκτή και στον οδηγό του τρόλευ έκανε η οικογένεια του 19χρονου Θανάση

Πως έπεσε από το λεωφορείο ο 19χρονος Θανάσης – Ανατροπή από το πόρισμα των ιατροδικαστών

Φωτιές και χημικά στο δρόμο, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Θανάσης

Το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Θανάση – Περισσότερα από 500 άτομα θρηνούσαν και φώναζαν συνθήματα εναντίον του οδηγού και του ελεγκτή

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε