Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καβάλα: Κλειστή η πορθμειακή γραμμή Καβάλας-Πρίνου Θάσου!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κλειστή παραμένει από νωρίς σήμερα το πρωί η πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου Θάσου λόγω των ισχυρών θυελλωδών ανέμων που πνέουν ανοιχτά του θαλάσσιου κόλπου της Καβάλας έντασης επτά μποφόρ…

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια από Καβάλα προς Θάσο από το πορθμείο της Κεραμωτής αλλά μόνο με πλοία ανοιχτού τύπου.

Από το πρωί σήμερα επικρατούν έντονες βροχοπτώσεις σε πολλές περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν προβλήματα με την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν αναφέρθηκαν πλημμύρες σε κατοικίες ή καλλιέργειες.

Το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης βρίσκεται σε επιφυλακή προκειμένου να κλείσει το τμήμα της Εγνατίας από το Βανιάνο έως την Κομοτηνή αν διαπιστωθεί ότι στην περιοχή πνέουν ισχυροί πλαγιομετωπικοί άνεμοι που πιθανόν να αποτελέσουν αφορμή για ατυχήματα.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και στο ορεινό οδικό δίκτυο των νομών Ξάνθης και Δράμας, ωστόσο τα αυτοκίνητα χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στο δρόμο προς τον Εχίνο και προς το Κάτω Νευροκόπι.

Για να διαβάσετε τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Μακεδονία μπείτε εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Στερεά Ελλάδα: Χιονίζει παντού -Κλειστά σχολεία και προβλήματα στους δρόμους!

Μισό και 1 μέτρο χιόνι στη δυτική και βόρεια Ελλάδα – Κλειστά σχολεία – Με δυσκολία και αλυσίδες η κίνηση στο επαρχιακό δίκτυο – Δεμένα τα πλοία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

   

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε