Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κεφαλλονιά: Τι κρύβεται πίσω από την επίθεση στους νεόνυμφους ;

Κεφαλλονιά: Τι κρύβεται πίσω από την επίθεση στους νεόνυμφους ;

 Στην εντατική σε θριάσειο και Άγιο Σάββα σε σοβαρή κάσταση  νοσηλεύεται τον νιόπαντρο ζευγάρι 
 Στα “τυφλά” οι έρευνες της αστυνομίας για τον δράστη της σκληρής επίθεσης

Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν οι δύο νέοι άνθρωποι που δέχθηκαν επίθεση το βράδυ της Κυριακής στην Γέφυρα του Αργοστολίου στην Κεφαλλονία. Πήγαν στο νησί για γαμήλιο ταξίδι και βρέθηκαν αντιμέτωποι με  μια προτωφανούς αγριότητας επίθεση.

Άγνωστος δράστης η δράστες τους ξυλοκόπησαν σχεδόν μέχρι θανάτου και τους εγκατέλειψαν αιμόφυρτους στο οδόστρωμα μπροστά από την γέφυρα του Αργοστολίου. Οι έρευνες των αστυνομικών βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι και το μόνο ενδεχόμενο που απομακρύνουν είναι αυτό της ληστείας καθώς τα χρήματα που είχαν πάνω τους ο 38χρονος και η σύζηγος του δεν είχαν αφαιρεθεί.

φωτο : http://kefaloniapress.gr. Το σημείο της επίθεσης

φωτό: http://kefaloniapress.gr το ζευγάρι είχε πάει εκεί για να απολαύσει την θέα

Τα βαριά τραύματα που φέρουν και οι δύο νιόπαντροι υποχρέωσαν τους γιατρούς του νοσοκομείου στην Κεφαλλονία να ζητήσουν τη διακομιδή τους σε νοσοκομείο με αξονικό τομογράφο. Ο νεαρός άνδρας νοσηλεύεται στην Εντατική του Θριάσειου νοσοκομείου όπου σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του κρίνετε ιδιαίτερα σοβαρή αφού φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σε ανάλογη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Άγιου Σάββα η νεόνυμφη γυναίκα.

Ο 38χρονος άνδρας εργαζόταν πριν από χρόνια στο νησί γι΄αυτό και πολλοί Κεφαλλονίτες τον γνωρίζουν και έχουν συγκλονιστεί από την άγρια επίθεση που δέχτηκε αυτός και η συζυγός του. “Να παραδωθούν στην αστυνομία αυτοί που χτύπησαν τον γιό μου και την νύφη μου” ζήτησε μέσω του Newsit ο πατέρας του 38χρονου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ newsit ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 38ΧΡΟΝΟΥ


Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της Κυριακής. Ωστόσο όπως λένε κάτοικοι του νησιού ενδεχομένως το νιόπαντρο ζευγάρι άθελα του να έγινε μάρτυρας κάποιας παράνομης συναλαγής. Λίγα μέτρα μακρύτερα από το σημείο της επίθεσης υπάρχει ένα αλσύλιο όπου κατά τη διάρκεια της νύχτας γίνονται “περίεργες” συναντήσεις. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε