Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κι όμως! Δεκάδες εργαζόμενοι είναι ήδη σε εφεδρεία από 01/01/2012 – Τους ζητούν να επιστρέψουν το 50-60% των αποδοχών τους!

Κι όμως! Δεκάδες εργαζόμενοι είναι ήδη σε εφεδρεία από 01/01/2012 – Τους ζητούν να επιστρέψουν το 50-60% των αποδοχών τους!

– Λαμβάνουν έγγραφο ότι είναι σε καθεστώς διαθεσιμότητας και τους ζητείται επιστροφή χρημάτων!
– Η εφεδρεία είχε αποτύχει και ως εκ τούτου είχε αντικατασταθεί με το νέο νόμο!
– Σε απόγνωση οι υπάλληλοι – Δεν ξέρουν σε ποιόν να απευθυνθούν
– Το αποκαλύπτει η εφημερίδα 6Μέρες

Η εφεδρεία απ’ ότι φαίνεται δεν ακυρώθηκε ποτέ! Όπως αποκαλύπτει η εφηεμρίδα 6Μέρες, τις τελευταίες ημέρες δεκάδες μόνιμοι υπάλληοι του Δημοσίου και όχι ιδιωτικού δικαίου, λαμβάνουν ένα χαρτί το οποίο τους ενημερώνει ότι είναι ήδη σε διαθεσιμότητα από 01/01/2012!

Κατά συνέπεια, καλούνται να επιστρέψουν το 50-60% των αποδοχών τους για το 2012!

Η εφεδρεία προέβλεπε:

Μείωση των αποδοχών στο 60% του βασικού μισθού – άρα στο 40% έως 50% των πραγματικών αν συνυπολογιστούν τα επιδόματα και όχι στο 75% των συνολικών αποδοχών που προβλέπει η καινούρια διαθεσιμότητα.

Επίσης, με την παλιά εκδοχή, αφορούσε εκείνους που είναι λιγο πριν την σύνταξη.

Αφού δηλαδή δούλεψαν επι της ουσίας ένα χρόνο σχεδόν δωρεάν, καλείται να βγει στην σύνταξη στα τελη του 2013 εαν είναι κοντα σε αυτήν…

Εντυπωσιακό είναι επίσης ότι από την τυφλή εφαρμογή του νόμου – ο οποίος ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ – δεν έχει μείνει απέξω ούτε ΑμεΑ, ούτε οι εφορίες που είχαν εξαιρεθεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέχρι και 30% κόπηκαν οι μισθοί στο Δημόσιο – Τελευταίο “δώρο” αυτά τα Χριστούγεννα – Όλη η νέα μισθοδοσία του Δημοσίου

Χιλιάδες μετατάξεις στο Δημόσιο – Ποιοι και πως θα μετακινούνται – Μανιτάκης: Όσο είμαι εγώ υπουργός δεν θα απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε