Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κίνηση για γερά νεύρα στο κέντρο - Κλειστή η Πανεπιστημίου

Κίνηση για γερά νεύρα στο κέντρο - Κλειστή η Πανεπιστημίου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.03.2010 | 11:30
Πρώτη δημοσίευση: 08.03.2010 | 08:21

“Λουκέτο” για 5η συνεχόμενη ημέρα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους από του εργαζόμενους της πρώην Ολυμπιακής,
 

όμως παραμένει και το...“λουκέτο” στον πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Η πανεπιστημίου παραμένει κλειστή από το ύψος της Σίνα. ΦΩΤΟ NEWSIT
Η πανεπιστημίου παραμένει κλειστή από το ύψος της Σίνα. ΦΩΤΟ NEWSIT

Oι πόρτες του Γενικού Λογιστηρίου παραμένουν κλειστές και να νεύρα των Αθηναίων είναι σε οριακό επίπεδο από το κλείσιμο του πιο κεντρικού δρόμου της Αθήνας ΦΩΤΟ NEWSITOι πόρτες του Γενικού Λογιστηρίου παραμένουν κλειστές και να νεύρα των Αθηναίων είναι σε οριακό επίπεδο από το κλείσιμο του πιο κεντρικού δρόμου της Αθήνας ΦΩΤΟ NEWSIT
 
Οι περίπου 250 καταληψίες διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έχει υπογράψει το πακέτο των μέτρων που έχει προωθήσει η προηγούμενη κυβέρνηση, στο πλαίσιο της συμφωνίας για την πώληση του πρώην εθνικού μας αερομεταφορέα.

 Συγκεκριμένα, διαμαρτύρονται πως δεν έχουν πάρει ακόμη ούτε τις αποζημιώσεις τους ούτε και τις συντάξεις τους. Υπενθυμίζεται ότι το πακέτο που είχε προωθηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση είχε συνολικό ύψος 1,29 δις ευρώ.

 Οι καταληψίες εκτός του ότι δεν επιτρέπουν στους υπαλλήλους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους να εισέλθουν στο κτίριο, κλείνουν κατά τακτά χρονικά διαστήματα και την οδό Πανεπιστημίου, με αποτέλεσμα να παρατηρείται κυκλοφοριακό κομφούζιο.
   


   Διαδώστε αυτό το άρθρο