Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κίνηση καλής θέλησης από την ΟΣΥΠΑ – Αναστέλλονται οι απεργίες του Αυγούστου

Αυτή τη φορά η κυβέρνηση πρόλαβε πριν ανάψει η νέα… φωτιά. Η ΟΣΥΠΑ πείστηκε και ανέστειλε τις απεργιακές της κινητοποιήσεις, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του NewsIt.

Μετά το τηλεφώνημα από το γραφείο του υπουργού Μεταφορών, η φωτιά που είχε αρχίσει να σιγοκαίει, έσβησε και οι πτήσεις από και προς την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Αυγούστου θα γίνουν κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Οι δεσμεύσεις που έλαβε η Ομοσπονδία των Υπαλλήλων Πολιτικής Αεροπορίας ήταν ικανές για να οδηγήσουν στην απόφαση να ανασταλούν οι κινητοποιήσεις που είχαν εξαγγελθεί καθημερινά από τις 3 έως τις 31 Αυγούστου.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία επισημαίνει ότι μετά την παρέμβαση του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και τις δεσμεύσεις του ότι θα εγκριθούν οι ανάλογες πιστώσεις για την πληρωμή των δεδουλευμένων τεσσάρων μηνών, από αργίες και εξαιρέσιμα και, επίσης, την έγκριση ανάλογων πιστώσεων για την πληρωμή έως και τον Οκτώβριο, η Ομοσπονδία αποφάσισε την αναστολή των κινητοποιήσεων, ως κίνηση καλής θέλησης τόσο προς την κυβέρνηση, όσο και προς τον «αιμοδότη» της οικονομίας μας τον τουρισμό, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Ομοσπονδία αναμένει την υλοποίηση των δεσμεύσεων του υπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή, ο Γιάννης Ραγκούσης θα έχει συνάντηση με το προεδρείο της ΟΣΥΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρέχει η κυβέρνηση να σβήσει τη φωτιά στα αεροδρόμια

Μετά τα ταξί τώρα θα νεκρώσουν και τα αεροδρόμια – Απεργίες όλο τον Αύγουστο 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε