Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κινητοποιήσεις από την ΠΟΕ-ΟΤΑ για το εργοστάσιο σκουπιδιών στο Γραμματικό

Κινητοποιήσεις από την ΠΟΕ-ΟΤΑ για το εργοστάσιο σκουπιδιών στο Γραμματικό
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.01.2013 | 08:05
Πρώτη δημοσίευση: 18.01.2013 | 23:08

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζει για την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιανουαρίου η ΠΟΕ -ΟΤΑ, καθώς τότε διεξάγεται η πρώτη δημοπρασία για την κατασκευή εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στο Γραμματικό, στη βορειανατολική Αττική.

Οι εργαζόμενοι, σημειώνει η ΠΟΕ- ΟΤΑ, διαμαρτύρονται για «την εκχώρηση της διαχείρισης των απορριμμάτων με τη διαδικασία των ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα) για 27 χρόνια στα μεγάλα επιχειρηματικά εργολαβικά και εκδοτικά συμφέροντα».

Την ίδια ημέρα, η ΠΟΕ- ΟΤΑ προκηρύσσει στάση εργασίας από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι για το προσωπικό του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ). Επίσης, στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση εργαζομένων, συνδικαλιστών των ΟΤΑ και κατοίκων των περιοχών που τους αφορά το ζήτημα.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί τους συλλόγους- μέλη της στη βορειανατολική Αττική και τους αιρετούς, να συντονίσουν τη συμμετοχή τους έξω από τα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Άντερσεν και Μωραΐτη- Αθήνα) «προκειμένου όλοι μαζί να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στα μεγάλα επιχειρηματικά- εργολαβικά συμφέροντα και την οικονομική επιβάρυνση των δημοτών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Κλειστός ο ΧΥΤΑ Μαυροράχης - Μεγάλο πρόβλημα με τα σκουπίδια στους δήμους


   Διαδώστε αυτό το άρθρο