Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κλείδωσε το παιδί της στο αμάξι και τα έπινε σε μπαράκι!

Υποτίθεται πως είναι μητέρα αλλά μάλλον δεν είναι και πολύ καλή μητέρα. Άφησε τον γιο της μέσα στο αμάξι και αυτή διασκέδαζε σε μπαράκι.
Αστυνομικοί στη Γερμασόγεια, της Λεμεσού στην Κύπρο, βρέθηκαν τα ξημερώματα μπροστά σε μια νέα συγκλονιστική υπόθεση παραμέλησης ανηλίκου και έκθεσής του σε κίνδυνο, όταν εντόπισαν κλειδωμένο σε αυτοκίνητο11χρονο παιδί, η μητέρα του οποίου το άφησε στο όχημα και διασκέδαζε σε μπαράκι.
 
Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός, λίγο μετά τις 2.00 το πρωί σήμερα, δόθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας ότι σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε δημοτικό χώρο στάθμευσης, στο παραλιακό δρόμο, βρισκόταν ένα παιδί που έκλαιγε, ενώ οι πόρτες του οχήματος ήταν κλειστές.
 
Στο σημείο που ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο μετέβησαν μέλη του αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας, οι οποίοι εντόπισαν 11χρονο, στο αυτοκίνητο τα παράθυρα της δεξιάς πλευράς του όποιου ήταν ανοικτά.
 
Οι Αστυνομικοί ζήτησαν από το παιδί να προσπαθήσει να ανοίξει τις πόρτες του αυτοκινήτου, ωστόσο το παιδί δεν τα κατάφερε.
 
Οι Αστυνομικοί αντιλαμβανόμενοι ότι ο 11χρονος είχε στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο, του ζητήθηκε να τους παραδώσει το κινητό ώστε να επικοινωνήσουν με πρόσωπο του οικογενειακού του περιβάλλοντος.
 
Επικοινώνησαν με τη μητέρα του παιδιού, η οποία μετά την πάροδο 10 λεπτών βγήκε από μπαράκι, το οποίο βρισκόταν κοντά στο χώρο που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο.
 
Από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η μητέρα, υπήκοος τρίτης χώρας, που είναι επισκέπτρια στην Κύπρο από τα μέσα Ιουνίου, μύριζε έντονα οινόπνευμα.
 
Ανακρινόμενη, η μητέρα είπε στα μέλη της Αστυνομίας ότι άφησε το γιο της στο αυτοκίνητο, αφού ήθελε να διασκεδάσει και δεν είχε κάποιον να αφήσει το παιδί.
 
Η μητέρα συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και κρατείτο στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας, ενώ ειδοποιήθηκε το Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών για να αναλάβει τη φροντίδα του παιδιού.
 
«Ουσιαστικά βρεθήκαμε σε μια νέα συγκλονιστική υπόθεση. Ευλόγα διερωτάται κανείς πόσο αψήφιστα μπορεί κάποιος να εκθέσει σε κίνδυνο το ίδιο του το παιδί», είπε καταλήγοντας ο κ. Κατσουνωτός.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε