Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κλειστά έως τις 15:00 αύριο τα μαγαζιά

Κλειστά έως τις 15:00 αύριο τα μαγαζιά

Με αυτό τον τρόπο να συμμετάσχει η ΓΣΕΒΕΕ στην πανελλαδική απεργία κατά των νέων μέτρων.

Με κατεβασμένα τα ρολά θα μείνουν την Τετάρτη μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι τα καταστήματα, μετά την απόφαση του προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ. Η Συνομοσπονδία αποφάσισε επίσης μαζική παρουσία στις συγκεντρώσεις που διοργανώνουν οι οργανώσεις των εργαζομένων κατά των νέων μέτρων.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση της ΓΣΕΒΕΕ “αυτή θα είναι η πρώτη αντίδραση στα μέτρα που αναμένεται να αποφασισθούν και τα οποία θα διευρύνουν τον φαύλο κύκλο της ύφεσης στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. Η δραστική μείωση εισοδημάτων, η παράλογη υπερφορολόγηση, η μεγάλη πτώση της ζήτησης καταστρέφει επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας.

Υποβαθμίζεται έτσι και η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας. Σταδιακά φτωχοποιείται η χώρα και περιθωριοποιείται στο ευρωπαϊκό περιβάλλον. Ιδιαίτερα επικίνδυνες και οι συνέπειες στο ασφαλιστικό και υγειονομικό σύστημα και στα Δίκτυα Κοινωνικής Προστασίας. Η παντελής δε έλλειψη αναπτυξιακών μέτρων, ελπίδας και προοπτικής, οπισθοδρομεί επικίνδυνα τη χώρα και αποτρέπει κάθε σκέψη για επένδυση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απεργούν και οι τραπεζοϋπάλληλοι την Τετάρτη

Και οι καθηγητές ΤΕΙ στην 24ωρη ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη

Στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ την Τετάρτη – Δε θα λειτουργήσει ο Προαστιακός

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε