Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κλειστά σχολεία στη Β.Ελλάδα λόγω…χιονιού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σε «λευκό» κλοιό παραμένουν αρκετές περιοχές της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας. Αρκετά σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα…

Τι κι αν είναι Μάρτης. Αρκετές περιοχές της Βορείου Ελλάδας έχουν ντυθεί στα λευκά. Μπορεί το τοπίο να είναι μαγικό όμως το προβλήματα δεν απουσίαζουν.

Κλειστά θα μείνουν σήμερα τα σχολεία στους νομούς: Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών, Κοζάνης, Πέλλας, Δράμας, Ξάνθης Ροδόπης και Έβρου.

Εξαιτίας της χιονόπτωσης αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στο δρόμο Γρίβας – Καστανερής – Λιβαδίων στο Κιλκίς, σε περιοχές του ορεινού επαρχιακού δικτύου της Πέλλας, της Ημαθίας και της Πιερίας, καθώς και προς τα χιονοδρομικά κέντρα του Σελίου, των 3-5 Πηγαδιών, του Ελατοχωρίου και του Καϊμακτσαλάν. 

Με αλυσίδες διεξάγεται, επίσης, η κυκλοφορία σε όλο το οδικό δίκτυο των νομών Φλώρινας και Καστοριάς, στο επαρχιακό δίκτυο στην περιοχή της Πτολεμαΐδας, καθώς και σε τμήματα του ορεινού επαρχιακού δικτύου των Γρεβενών, της Λάρισας, των Τρικάλων και της Καρδίτσας. 

Χιονόπτωση σημειώνεται, κατά διαστήματα, σε περιοχές περιφερειακά της Θεσσαλονίκης. Οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι αναγκαίες για όσους κινηθούν προς την περιοχή του Δερβενίου και του Φιλύρου, καθώς και στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Σερρών, στο ύψος της Σοφούλας. Η Αστυνομία δεν επιτρέπει στα μεγάλα οχήματα να κινηθούν προς το Δερβένι, ενώ κλειστοί είναι οι δρόμοι Χορτιάτη -Αγίου Βασιλείου και Ωραιοκάστρου – Μελισσοχωρίου. 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε