Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κλειστή από τις 7 το πρωί σήμερα έως την Κυριακή η κύρια έξοδος της Τρίπολης

Κλειστή από τις 7 το πρωί σήμερα έως την Κυριακή η κύρια έξοδος της Τρίπολης
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.11.2010 | 07:11
Πρώτη δημοσίευση: 16.11.2010 | 15:41

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στον ανισόπεδο κόμβο Τρίπολης Βόρεια του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα, λόγω ανακατασκευής του οδοστρώματος.


Οι ρυθμίσεις ξεκίνησαν από σήμερα, στις 7:00 το πρωί με ολικό αποκλεισμό των κλάδων εξόδου και εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Τρίπολης Βόρεια από και προς τον αυτοκινητόδρομο, και στις δύο κατευθύνσεις (προς Καλαμάτα και Αθήνα). Ο αποκλεισμός θα διαρκέσει το αργότερο έως το βράδυ της προσεχούς Κυριακής 21 Νοεμβρίου και ώρα 11:00.

Κατά την ίδια χρονική περίοδο η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά Εθνική οδό Τρίπολης - Άργους δεν πρόκειται να επηρεαστεί.

Στην περίπτωση που οι κατασκευαστικές εργασίες ολοκληρωθούν, γρηγορότερα ο ανισόπεδος κόμβος θα δοθεί σε λειτουργία.

Στο διάστημα που θα είναι κλειστός ο ανισόπεδος κόμβος, Τρίπολη Βόρεια, που αποτελεί την κύρια είσοδο και έξοδο της Τρίπολης από τον αυτοκινητόδρομο, οι διερχόμενοι οδηγοί θα χρησιμοποιούν τους ανισόπεδους κόμβους Τρίπολη Νότια, Τεγέας - έξοδο Σπάρτης και Νεστάνης.

Η κατασκευάστρια κοινοπραξία θα έχει τοποθετήσει κατάλληλη σήμανση για την εξυπηρέτηση των διερχόμενων οδηγών.   Διαδώστε αυτό το άρθρο