Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΕΝΦΙΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Λίγα Σύννεφα 16 Αθήνα Αναλυτικά

Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί έως την Τετάρτη

Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί έως την Τετάρτη
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.05.2011 | 11:05
Πρώτη δημοσίευση: 06.05.2011 | 10:41

Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί όλης της χώρας θα παραμείνουν κλειστοί από σήμερα το μεσημέρι μέχρι και την Τετάρτη, αντιδρώντας στην αύξηση του ωραρίου εργασίας στο Δημόσιο.

Σύμφωνα με απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ σήμερα θα γίνει τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 4 το απόγευμα για όλα το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών των δήμων. Στις 6 το απόγευμα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιαγωγών θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί 48ωρη πανελλαδική απεργία όλων των εργαζομένων στους βρεφονηπιακούς δημοτικούς σταθμούς. Την Τρίτη, μάλιστα, στις 11 το πρωί, αποφασίστηκε συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ (πλατεία Καραϊσκάκη) και πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών με αίτημα την απόσυρση της προωθούμενης νομοθετικής ρύθμισης για το 40ωρο στο Δημόσιο.

Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί και την Τετάρτη, καθώς όλοι οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ θα συμμετάσχουν στην 24ωρη πανεργατική απεργία που έχουν προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ. Στις 10:30 το πρωί, οι υπάλληλοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (πλατεία Καραϊσκάκη) και από εκεί θα κάνουν πορεία προς το Πεδίον του Άρεως όπου έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πανεργατικό συλλαλητήριο.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook