Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ σήμερα [1821] με 950.000 ευρώ!

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ σήμερα [1821] με 950.000 ευρώ!

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ [1821]: Περισσότερα από 950.000 ευρώ μοιράζει σήμερα, Σάββατο 24/06 το ΛΟΤΤΟ στους τυχερούς της 1ης κατηγορίας. Δείτε όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στην σημερινή κλήρωση ΛΟΤΤΟ 1821 (Σάββατο 24/06/2017). Οι νικητές της πρώτης κατηγορίας στο ΛΟΤΤΟ θα μοιραστούν περισσότερα από 950.000 ευρώ! Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν συμπληρώσετε το δελτίο.

Στο δελτίο μπορούν να συμπληρωθούν (με τον τρόπο που ισχύει σήμερα ή περιγράφεται στο ενημερωτικό φυλλάδιο): Απλές Στήλες, Πλήρη Συστήματα (Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης), Τυποποιημένα Συστήματα (Συστήματα Μειωμένης Ανάπτυξης), Συστήματα Συνδυασμών, Τυχαία Επιλογή, Συνεχόμενες / Μελλοντικές κληρώσεις, Πλήθος συνεχόμενων αριθμών ΠΡΟΤΟ.

Δείτε περισσότερα για τις κληρώσεις ΛΟΤΤΟ στην ειδική σελίδα του ΟΠΑΠ.

Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ, συγκρίνουμε τη νικήτρια στήλη με τις προβλέψεις μας για να ελέγξουμε αν το δελτίο μας κερδίζει. Για ευκολία, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ειδικά Τερματικά Ελέγχου Αποδείξεων που υπάρχουν σε κάθε πρακτορείο ή να απευθυνθούμε στον Πράκτορα. Ο έλεγχος μπορεί επίσης να γίνει από την ιστοσελίδα μας, από την επιλογή «Εύρεση Επιτυχιών».

Ο έλεγχος πραγματοποιείται είτε με την εισαγωγή των προγνωστικών μέσω της εφαρμογής «Εύρεση επιτυχιών με βάση τα προγνωστικά Δελτίου», είτε με την εισαγωγή των στοιχείων της απόδειξης συμμετοχής μέσω της εφαρμογής «Έλεγχος κερδών», είτε με τη χρήση της εφαρμογής «Αυτόνομο Πρόγραμμα Διαλογής» η οποία διατίθεται δωρεάν από την ιστοσελίδα μας.

Για τα κέρδη της 1ης κατηγορίας νικητών του ΛΟΤΤΟ, μπορείτε να ενημερωθείτε από τις επίσημες ανακοινώσεις ή οποιοδήποτε πρακτορείο της ΟΠΑΠ ΑΕ, ενώ για τα κέρδη των υπολοίπων κατηγοριών, ενημερώνεστε άμεσα και από τον αντίστοιχο πίνακα που βρίσκεται στην πίσω όψη του δελτίου. Επίσης στην πίσω όψη του δελτίου βρίσκεται και ο πίνακας Επιτυχιών Συστημάτων Πλήρους Ανάπτυξης με τον οποίο μπορείτε να υπολογίσετε τον αριθμό των επιτυχιών ανάλογα με το σύνολο των αριθμών που έχετε επιλέξει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε