Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κλωτσιές και μπουνιές στον Πάνο Καμμένο στο σημείο που δολοφόνησε ο χρυσαυγίτης τον Παύλο Φύσσα – Του άνοιξαν τη μύτη – ΒΙΝΤΕΟ

Κλωτσιές και μπουνιές στον Πάνο Καμμένο στο σημείο που δολοφόνησε ο χρυσαυγίτης τον Παύλο Φύσσα – Του άνοιξαν τη μύτη – ΒΙΝΤΕΟ

– Άγριο ξύλο στον Πάνο Κάμμενο, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Κερατσίνι
– Ομάδα διαδηλωτών τού επιτέθηκε και έσπασε το αυτοκίνητό του
– Του φώναζαν “φασίστες, κουφάλες πολιτικοί…”
– Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης

Δύο τετράγωνα από το σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, έφτασε ο Πάνος Καμμένος με το αυτοκίνητό του με τους δυο άνδρες της προσωπικής του φρουράς.

Μόλις τον αντιλήφθηκαν οι διαδηλωτές, άρχισαν να του φωνάζουν “φασίστες, κουφάλες πολιτικοί, πουλημένα τομάρια, μαλ…ες” και μέρος του πλήθους κινήθηκε προς την πλευρά του. Κάποιοι εξ αυτών του έριξαν κλωτσιές και μπουνιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να του άνοίξουν τη μύτη.

Έπεσαν να τον προστατέψουν οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς, αλλά δέχτηκαν χτυπήματα διαδηλωτών. Εκείνη την ώρα, εμφανίστηκε άλλο ένα μέλος της προσωπικής του φρουράς με μηχανή, με την οποία φυγαδεύτηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

Οι άλλοι άνδρες της προσωπικής του φρουράς έφυγαν με το αυτοκίνητο, στο οποίο νωρίτερα οι διαδηλωτές πετούσαν αντικείμενα με αποτέλεσμα να του σπάσουν το τζάμι. 

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της φυγάδευσής του

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως “εγκάθετοι προβοκάτορες και μέλη εξτρεμιστικών, παρακρατικών οργανώσεων που τορπιλίζουν το μεγάλο δημοκρατικό, πατριωτικό μέτωπο, μας επιτέθηκαν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ο Ελληνικός λαός ενωμένος μπροστά στο μαύρο μέτωπο των ναζιστών και των δανειστών θα αντισταθεί με πατριωτισμό και αυτοθυσία. Η προβοκάτσια δεν θα περάσει”.

Την επίθεση εναντίοντ του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων καταδίκασε το ΠΑΣΟΚ, ενώ καταδίκασε και τη βία από όπου κι αν προέρχεται και εξέφρασε την ελπίδα του ο κ. Καμμένος να αντιληφθεί την ευθύνη των λόγων του. 

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση στο Κερατσίνι.

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος μίλησε για την άγρια δολοφονία και τη Χρυσή Αυγή, την οποία χαρακτήρισε “φασιστική και μαφιόζικη οργάνωση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποφασισμένος να σκοτώσει; Προσπάθησε να γυρίσει το μαχαίρι στην καρδιά του Παύλου Φύσσα ο 45χρονος δράστης του φονικού στο Κερατσίνι

«Η δημοκρατία πέθανε εκεί που γεννήθηκε» – Τα διεθνή ΜΜΕ για τη δολοφονία στο Κερατσίνι

«Ήταν ζωντανός 20 λεπτά!»: Φίλος του 34χρονου περιγράφει καρέ καρέ το φονικό στο Κερατσίνι

Μια δολοφονία που πάγωσε την Ελλάδα – Ομολόγησε ο δράστης – Μαχαίρωσε τον 34χρονο Παύλο Φύσσα – Είπε ότι είναι Χρυσή Αυγή

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε