Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Ενταση και απίστευτες εικόνες σε υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Ενταση και απίστευτες εικόνες σε υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων

– Απίστευτες εικόνες σε υπηρεσία του δήμου Αθηναίων στην Αγίου Κωνσταντίνου
– Εκατοντάδες πολίτες στέκονται σε ουρές για να κάνουν εγγραφή για το επίδομα και υπάρχει ένταση και εκνευρισμός
– Το σύστημα έχει πέσει και ο κόσμος δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί
– Κάποιοι είναι από τις 5 το πρωί και ακόμα δεν έχουν καταφέρει να κάνουν αίτηση
– Εξευτέλισαν τους πολίτες πετώντας τους τα χαρτάκια προτεραιότητας!

Αυτό που γίνεται από το πρωί σε υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων στην Αγίου Κωνσταντίου δεν περιγράφεται! Εκατοντάδες άνθρωποι είναι στην ουρά για λίγα ευρώ και περιμένουν μέσα στην βροχή να εξυπηρετηθούν αλλά μάταια! Το σύστημα έχει πέσει! Έτσι επικρατεί χάος με τον κόσμο να μην ξέρει πότε και αν θα εξυπηρετηθεί ενώ νωρίτερα επικράτησε και ένταση με κόσμο να σπρώχνεται και να υπάρχουν διαπληκτισμοί. Κι αυτό, γιατί κάποιοι βρίσκονται εκεί από τις 5 το πρωί και ακόμα δεν έχουν εξυπηρετηθεί, ενώ λίγο πριν τις δέκα το πρωί έγινε το απίστευτα εξευτελιστικό: Τους πέταξαν τα χαρτάκια προτεραιότητας!

Και έτσι, με τα χέρια απλωμένα σαν ικέτες οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη αυτά τα χρήματα συνωστίζονται για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν!

Η κα Μαρία Στρατηγάκη αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης είπε ότι το σύστημα δεν λειτουργεί 100% με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί κανονικά η εγγραφή. Το πρόβλημα υπάρχει όπως λέει στο newsit.gr γιατί το υπουργείο έχει δώσει εντολή τα ΚΕΠ να μην δέχονται αιτήσεις από μετανάστες και έτσι συνωστίζονται στο σημείο που είναι κεντρικό. Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν ίντερνετ για να κάνουν ηλεκτρονικά την αίτηση, αλλά ούτε και λογιστή και έτσι υπάρχει αυτή η εικόνα. Επίσης, είναι οι πρώτες ημέρες και για τον λόγο αυτό γίνεται αυτός ο πανικός. Η κα Στρατηγάκη είπε ακόμα ότι η αίτηση μπορεί να γίνει και άλλη ημέρα γιατί έτσι κι αλλιώς τα χρηματα θα πιστωθούν στο τέλος Μαρτίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε