Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κομισιόν: Ποιος σας είπε οτι επιστρέφει η τρόικα στην Ελλάδα;

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής οι επικεφαλής της τρόικας δεν έχουν ορίσει ημερομηνία επιστροφής στην Ελλάδα, παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο.

“Προς το παρόν δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής των επικεφαλής της αποστολής της τρόικας” στην Αθήνα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αμαντέου Αλταφάζ, εκπρόσωπος του ευρωπαίου επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων Όλι Ρεν από το Βρότσλαβ της Πολωνίας, όπου πραγματοποιήθηκε η σύνοδος των υπουργών Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Ρεν σε ομιλία του στις 7 Σεπτεμβρίου είχε εκφράσει την ελπίδα η τρόικα να επιστρέψει αυτή την εβδομάδα στην Ελλάδα.

Την Παρασκευή η ευρωζώνη αποφάσισε να αναβάλει για τις αρχές Οκτωβρίου την απόφαση για την αποδέσμευση της επόμενης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα.

Στόχος είναι να ληφθεί μία απόφαση στις αρχές του μήνα ενόψει της αποδέσμευσης των χρημάτων “στα μέσα Οκτωβρίου”, είχε διευκρινίσει ο Ρεν.

Διαβάστε επίσης
Γιατί ματαιώθηκε το ταξίδι Παπανδρέου στις ΗΠΑ – Τι θα ζητήσει από τους πολίτες

Δραματικές εξελίξεις στην οικονομία! – Ακυρώθηκε το ταξίδι Παπανδρέου στις ΗΠΑ – Επιστρέφει εσπευσμένα από το Λονδίνο στην Αθήνα!

Βενιζέλος: “Νέα μέτρα αν δεν πειστεί η τρόικα” – Επιτέθηκε σε όσους αντιδρούν στο χαράτσι!

Θα μας “ψήσουν” ως την τελευταία στιγμή – 16 Οκτωβρίου θα εγκρίνουν την 6η δόση – Αν μας πουν “όχι” πάμε σε στάση πληρωμών!

Τηλεφωνική επικοινωνία Βενιζέλου – Σαμαρά: “Ζούμε κρίσιμες ώρες”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε