Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 11 Αθήνα Αναλυτικά

Κομμένες οι άδειες 24 και 25 Μαρτίου

Κομμένες οι άδειες 24 και 25 Μαρτίου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.03.2012 | 12:22
Πρώτη δημοσίευση: 15.03.2012 | 12:22

Κόβουν και τις άδειες, προγραμματισμένες ή απρογραμμάτιστες, του αστυνομικού προσωπικού για τις 24 και 25 Μαρτίου, με αιτία τα «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας της παρέλασης

Μάλιστα, οι σχετικές διαταγές των ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, έρχονται προφορικά προς τους διοικητές των αστυνομικών υπηρεσιών, αφού αν κάτι τέτοιο αποτυπωνόταν σε έντυπη διαταγή, θα ήταν παράνομο και θα καταπατούσε κατάφορα το Σύνταγμα και το προεδρικό διάταγμα που ορίζει τον τρόπο εργασίας και χορήγησης αδειών.

Να σημειωθεί ότι μόνο ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας μπορεί να προβεί σε τέτοια ενέργεια με έγγραφη διαταγή, στην οποία θα υπάρχουν απόλυτα τεκμηριωμένα οι λόγοι για την «διακοπή» των αδειών. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει συμβεί.

Στο άκουσμα αυτών των προφορικών εντολών, οι αστυνομικοί αντέδρασαν έντονα, κάτι που εκφράστηκε από κάποιους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους τους, προς αξιωματικούς που προέβησαν σε αυτή την «προφορική ανακοίνωση».

Φαίνεται να υπήρξε μια σχετική αναδίπλωση με την εντολή να αλλάξει λίγο και οι διοικητές να «δώσουν τις απολύτως αναγκαίες». Να σημειωθεί επίσης, πως το αστυνομικό προσωπικό, έχει λαμβάνειν το υπόλοιπο αδειών του 2011 έως τα τέλη Μαρτίου, ειδάλλως υπάρχει κίνδυνος να χαθούν.

Διαβάστε επίσης:
Κοριοί της ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική επιστρατεύονται για την παρέλαση   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook