Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Kosmocar: Αποκλειστικά υπεύθυνος ο Παζαρόπουλος

Kosmocar: Αποκλειστικά υπεύθυνος ο Παζαρόπουλος

Με μια ανακοίνωση – καταπέλτη η εταιρεία Kosmocar ρίχνει τις ευθύνες για τις καθυστερήσεις στην παράδοση αυτοκινήτων στην εταιρεία Παζαρόπουλος.

Στην εταιρία εμπορίας αυτοκινήτου Σ.Κ Παζαρόπουλος επιρρίπτει τις ευθύνες για τις καθυστερήσεις στην παράδοση αυτοκινήτων η εισαγωγική εταιρία των μαρκών VW & Audi Kosmocar, μετά τις καταγγελίες καταναλωτών για καθυστερήσεις στην παράδοση αυτοκινήτων. 

  Σε ανακοίνωσή της η εταιρία Kosmocar επισημαίνει ότι τιμολογεί και ταυτόχρονα παραδίδει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ταξινόμηση των αυτοκινήτων στους Επίσημους Εμπόρους της, αφού προηγούμενα έχει λάβει πλήρη εξόφληση της αξίας αυτών. 

Όλα τα αυτοκίνητα πελατών που η εταιρία Σ.Κ Παζαρόπουλος έχει εξοφλήσει στην Kosmocar έχουν ήδη παραδοθεί και τιμολογηθεί μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ταξινόμηση τους στην Σ.Κ Παζαρόπουλος και επομένως δεν υπάρχει λόγος οποιασδήποτε καθυστέρησης παράδοσης αυτών στους δικαιούχους τους .

 Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι κατανοητές οι πρόσφατες ανακοινώσεις της εταιρίας Σ.Κ Παζαρόπουλος με τις οποίες προσπαθεί να επιρρίψει την ευθύνη για την μη παράδοση των αυτοκινήτων που οφείλει στους πελάτες της στην Kosmocar, επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε